Prinses Máxima bij eerste landelijke coachingdag Qredits
Activiteit:
Prinses Máxima was woensdagochtend 7 maart in Amsterdam aanwezig bij de eerste Landelijke Coachingsdag van Qredits. Deze organisatie heeft tot doel het ondernemerschap in Nederland te bevorderen door middel van het verstrekken van microkredieten. Qredits verstrekt financieringen, met een maximum van € 50.000, aan starters én bestaande ondernemers die, ondanks een goed ondernemersplan, geen bedrijfskrediet bij een bank kunnen krijgen. Daarnaast wordt coaching aangeboden om ondernemers beter te begeleiden. Met deze Landelijke Coachingsdag wil Qredits de coaches bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Er is een ‘Bindingsprogramma’ samengesteld om hen te enthousiasmeren, te begeleiden en bewust te maken van de impact op de doelgroep van microfinanciering. Op dit moment zijn er ruim 400 vrijwilligers actief om ondernemers met een microkrediet te begeleiden. Prinses Máxima woonde als lid van het Nederlands Comité voor Financiering en Ondernemerschap een gedeelte van het programma bij. Dit comité is in augustus 2011 opgericht als vervolg op de Raad voor Microfinanciering. In deze functie bevordert de Prinses ondernemerschap door te adviseren over coaching en het verstrekken van kleine leningen aan startende en bestaande ondernemers in Nederland.

Outfit: Prinses Máxima droeg een halflange rok, die ze eerder droeg op 9 december 2011. Ze droeg er een bruine top en een bruin vestje bij.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

© Qredits

——————————————————————————————

Prins van Oranje en Prinses Máxima bij Nieuwspoortlezing
Activiteit:
De Prins van Oranje en Prinses Máxima der Nederlanden en minister-president Rutte wonen woensdagavond 7 maart het galadiner bij van de Stichting Instandhouding Nieuwspoort in de Ridderzaal te Den Haag. Tijdens het diner wordt de jaarlijkse Nieuwspoortlezing gehouden. Spreker is de Britse vice-minister-president Clegg. Hij wordt geïntroduceerd door minister-president Rutte. De Stichting Instandhouding Nieuwspoort organiseert ieder jaar een diner voor de Vrienden van Nieuwspoort. Het gaat om 200 bestuurders van bedrijven en maatschappelijke organisaties die het voortbestaan van Nieuwspoort willen waarborgen. Perscentrum Nieuwspoort viert volgende week het 50-jarig jubileum. Voorafgaand aan het Nieuwspoortdiner is er een ontmoeting tussen minister-president Rutte en vice-minister-president Clegg. Onderwerpen zijn onder andere de actuele ontwikkelingen in de Eurozone en de economische banden tussen Nederland en Groot-Brittannië.

Outfit: Prinses Máxima droeg een zwarte jurk die ze eerder droeg op 30 maart 2006 tijdens het staatsbezoek aan Argentinië (klik HIER voor een foto) en op 12 september 2006 tijdens de première van Zwartboek (klik HIER voor een foto).

Fotoserie: Klik HIER voor een fotoserie.

Tags:

14 Comments »

  1. Máxima had vast de lente in haar hoofd met deze outfit. Mooie top, maar de rok is wat sombertjes. Ben benieuwd naar haar outfit van vanavond!

    Comment by Anneke — 07/03/2012 @ 2:49 PM

  2. Leuke kleding van Maxima!

    Comment by Stephanie — 07/03/2012 @ 3:34 PM

  3. Prachtige rok en waar zij was was het hopelijk beter weer dan waar ik ben.
    Het topje met een soort vestje er aan vind ik erg origineel en ook erg mooi staan.

    Comment by fina — 07/03/2012 @ 5:25 PM

  4. Vind dit niet echt een leuke outfit. Lijkt me nu eerlijk gezegd ook een beetje koud..

    Comment by Francine — 07/03/2012 @ 5:31 PM

  5. Máxima vond het volgens mij wel wat frisjes! Benieuwd wat ze vanavond draagt!

    Comment by Corintha — 07/03/2012 @ 6:40 PM

  6. Mooi maar jammer dat het vestje er zomaar losjes bij hangt, ze had het gewoon aan mogen trekken vind ik…

    Leuke verassing; vanavond onverwachts een gala!!! :)

    Comment by Oranjewereld — 07/03/2012 @ 7:55 PM

  7. Brrr… Het was vandaag erg winderig en fris, zou de prinses het niet koud hebben gehad? Ik vind het wel een erg leuke outfit. Met name de rok is super.

    Comment by Jenny — 07/03/2012 @ 8:12 PM

  8. Ik vindt het outfit wat ze vanmorgen droeg niet echt mooi maar vanavond super.

    Comment by Gerrianne — 07/03/2012 @ 8:45 PM

  9. 1) Een mooie rok met bijpassend vestje, topje, ceintuur en laarzen!
    2) De zwarte outfit, maar vooral de zwarte schoenen die Máxima gisteravond droeg vond ik niet mooi.

    Comment by Lut. — 08/03/2012 @ 8:06 AM

  10. Wauw wat mooi die zwarte outfit!!

    Comment by Anneke — 08/03/2012 @ 9:13 AM

  11. Mooie zwarte outfit! ze ziet er goed uit

    Comment by sofia — 08/03/2012 @ 9:56 AM

  12. Máxima zag er gisteravond mooi uit!! Leuke sieraden en een goed gekozen panty!!

    Comment by Corintha — 08/03/2012 @ 11:14 AM

  13. Leuke outfits!

    Comment by Princessoutfits — 08/03/2012 @ 4:48 PM

  14. Erg leuke top droeg ze vanochtend. Het leek mij geen vestje dat ze om had, maar een soort cape die vastzat aan de top waardoor het een soort mouwloze top is. Blote armen, ondanks het gure weer, ik weet niet of ze het koud had, zoals Francine en Jenny denken. Op de foto lijkt ze het wat fris te vinden maar op de andere foto’s zie je haar gewoon met haar blote armen buiten lopen alsof er niets aan de hand is. Ze doet dat wel vaker, met blote armen lopen in de winter, dus ze zal het niet erg vinden!

    Comment by Willeke — 12/03/2012 @ 4:42 PM

Leave a comment