Prinses Máxima opent nieuwe zorg- en woonlocatie Zonnehuis
Activiteit: Prinses Máxima heeft dinsdag 29 november 2011 de nieuwe zorg- en woonlocatie Zonnehuis Oostergast in Zuidhorn geopend. Voor de realisatie van de nieuwe locatie woonden de mensen in een verpleeg- of verzorgingshuis in Zuidhorn. Nu wonen ze in een duurzaam gebouwde wijk in een appartement of kleinschalige groepswoning. Daarnaast beschikt de wijk over een overdekt dorpsplein met onder andere een restaurant, activiteitencentrum, dorpswinkel, kapsalon en een Centrum voor Jeugd en Gezin. Ook zijn er voorzieningen voor revalidatie, dagbehandeling en thuiszorg waarvan mensen die niet in de wijk wonen ook gebruik kunnen maken. Zowel de woningen als de voorzieningen zijn er op gericht de bewoners zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te kunnen laten wonen en leven.De locatie is onderdeel van Zonnehuisgroep Noord in West-Groningen. Er wonen mensen die lichte zorg of intensieve verpleging nodig hebben.

Outfit: Prinses Máxima droeg een bruine outfit die ze eerder droeg op o.a. 7 oktober 2011. Deze keer combineerde ze het met een jas die ze ook regelmatig draagt.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.



© Foto’s niet overnemen

————————————————————————————————————

President van Mali brengt officieel bezoek aan Nederland
Activiteit:
De president van Mali, Amadou Toumani Touré, en mevrouw Touré Lobbo Traoré, brengen van dinsdag 29 november tot en met donderdag 1 december 2011 een officieel bezoek aan Nederland. De president en zijn echtgenote werden vanmorgen in Den Haag ontvangen door Hare Majesteit de Koningin en minister-president Rutte. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zullen ook de president en zijn echtgenote ontmoeten. De Koningin verwelkomde president Touré en zijn echtgenote op dinsdagochtend 29 november op Paleis Noordeinde, waar zij hen die avond een galadiner aanbiedt.

Outfit: Prinses Máxima droeg vanavond een grijs-paarse galajurk met een soort bolero die ze ook droeg op 29 november 2007, klik HIER voor een foto.

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

© Blauw Bloed

Tags:

4 Comments »

  1. De camel outfit staat haar altijd goed, maar wat een leuk vestje draagt ze bij het staatsbanket. En de koningin zag er tijdens het banket helemaal geweldig uit!

    Comment by Anneke — 30/11/2011 @ 8:28 AM

  2. De bruine outfit vind ik niet zo geslaagd nogal saai… Maar ja het weer werkte gisteren ook niet mee; verwaaid haar, rode neus… Kan Maxima ook niets aan doen!

    De galajurk is en blijft prachtig! De bolero vind ik echt super mooi! Mooi, verzorgd kapsel!

    Comment by www.oranjewereld.weblog.nl — 30/11/2011 @ 9:31 AM

  3. Deze kleur staat Máxima goed!!

    Comment by Corintha — 01/12/2011 @ 9:56 AM

  4. The camel outfit is very nice and proper for the occasion, but the bolero, that is very nice but it makes the princess very big, I think she is having some weight problems, because sometimes she looks perfectly fit, but other times she looks a bit swollen .This is the case of the gala dinner occasion and the bolero is not a good choice, I think.

    Comment by jorge zabala — 02/12/2011 @ 7:02 PM

Leave a comment