About

Hoe het begon
Al sinds dat Koningin Máxima in beeld kwam in Nederland (rond 2000/2001) volg ik haar. Als klein meisje keek ik naar hét sprookjeshuwelijk van het jaar 2002; uiteraard die van Koning Willem-Alexander met zíjn Máxima Zorreguieta. Ik vond Máxima geweldig en besloot om haar een beetje te gaan volgen. Ik kocht wat bladen, toen kocht ik ze uiteraard nog om alleen de foto’s te bekijken. Het fan zijn van Koningin Máxima begon overigens écht toen Máxima in verwachting was van haar eerste kindje. Na de geboorte van Prinses Amalia kon ik bijna aan niets anders meer denken dan aan het Koninklijk Huis. Zo kwamen er nog twee dochters, en vlak na de geboorte van Prinses Ariane besloot ik een web-log te beginnen onder dezelfde naam als nu. Dit was in juli 2007. Ik ben bijna 1,5 jaar bezig geweest met deze web-log. Er bestond een mogelijkheid om over te gaan op een website. In november 2008 heb ik deze stap genomen, en ben toen begonnen met deze website. Na de geboorte van Prinses Alexia begon ik me ook te interesseren in de rest van de Koninklijke Familie, want  in die tijd trouwden Prinses Aimée en Prinses Anita. Nu volg ik hen ook op de voet, maar natuurlijk vooral Koningin Máxima. Daarnaast studeer ik nu journalistiek en hoop ik in de zomer van 2016 af te studeren. Ik publiceer hier columns, mijn eigen foto’s, artikelen en items.

Létterlijk: op de voet volgen
In 2006 ging ik dan eindelijk voor het eerst naar Koninginnedag toe. Ik zag bijna de hele Koninklijke Familie, behalve Prinses Anita (toentertijd zwanger van Emma) en Prins Bernhard (niet aanwezig wegens ziekte). Maar de eerste keer dat ik bij een bezoek van Koningin Máxima was, was op 28 februari 2008. Ik heb haar toen een bloemetje kunnen geven en iets voor de verjaardag van Ariane. Inmiddels heb ik Koningin Máxima 44 keer gezien. Haar kinderen en de rest van de Koninklijke Familie (inclusief alle kinderen) heb ik ook al een aantal keer gezien.

In de media
– Mijn echte eerste grote optreden in de media was toch wel op 14 en 15 september 2009. De dag voor Prinsjesdag werd ik bij mij thuis geïnterviewd en op Prinsjesdag werd ik gevolgd in Den Haag door Hart van Nederland.– Op 16 september 2009 stond ik in de Stentor.

– Een aantal dagen na Prinsjesdag was ik te gast in het kinderprogramma KidsLokaal voor Omroep IJsselmond.

– Op 21 september 2010 werd in opnieuw gevolgd door Hart van Nederland op Prinsjesdag. Tot mijn grote verrassing mocht ik in het persvak staan.– Op 24 december 2010 stond ik in het Algemeen Dagblad.- Op 4 januari 2011 stond ik in de Duitse krant Westdeutsche Allgemeine Zeitung, met veel dank aan Helmut.

– Op 18 maart 2011 stond ik in de Esta.

– Op 1 april 2011 stond ik in de Telegraaf.

– Op 29 april was ik te horen in de radioshow Halte 7 van Omroep Gelderland.

– Op 29 april 2011 was ik te gast in de tv-show Hallo!? van Omroep Gelderland.

– In mei 2011 werd ik vermeld in de Máxima special van Morks’ magazine.

– Op 7 mei 2011 werd ik vermeld in de Telegraaf.

– Op 16 mei was ik live te horen in Thuis in Gelderland, de radio omroep van Omroep Gelderland.

– Op 17 mei 2011 werd ik vermeld in de Volkskrant.

– En ook op 17 mei 2011 was ik te gast in RTL-programma Koffietijd.

– Op 28 oktober 2011 was ik te gast in de talkshow 5op2, met die dag als presentatrice Lucille Werner.

– Op 26 januari 2012 was ik te zien in SBS programma ”Máxima’s Wereld”.

– Op 4 oktober 2012 was ik te gast bij Werken FM, het grootste online radiostation van Nederland. Dit keer niet voor mijn website, maar ik mocht twee uur lang meepresenteren!