Contact

11th January 2012

Voor vragen, tips en opmerkingen kunt u mailen naar fanvanmaxima@live.nl

Tags:

14 Comments »

 1. Hallo,

  Wat jij doet is erg mooi en ook heel erg leuk om naar te kijken.
  Natuurlijk verwacht ik het niet van een meisje van 15 jaar.
  en was ook erg verast toen ik het hoorde vis Hart van Nederland.
  Ik ben trots op jou dat jij het zo Professioneel aan pakt.
  en ook de website ziet er mooi, duidelijk en rustig uit.
  gefeliciteerd jonge dame en ik ben zeer benieuwd naar je volgende verhalen en foto’s.
  Mijn groetjes naar jou,

  Martin.

  Comment by Martin Duizendstra — 26/01/2012 @ 11:43 PM

 2. hallo,
  ik ben bezig met de uitzending van vanavond en zoek mensen die koningsgezind zijn en nu hun weblogs bijhouden rond prins friso.
  bent u ook zo iemand of kent u mensen bel mij dan even.

  mvg
  annemarie bouwman
  035-6719058

  Comment by annemarie bouwman — 20/02/2012 @ 9:16 AM

 3. Hello Iris, Do you speak English? I’m fan of Princess Máxima too. I’m from Buenos Aires, ARGENTINA (original country of Máxima). I really liked your web site, it is very interesting, but I don’t speak dutch so… I can see the photos or try to understand what you tell us.
  I’ll follow your web site…. to follow the Princess in the world.
  I hope the Prince Friso will recover soon. His accident was a terrible shock for his family.

  Please, tell us more news about Máxima.

  Best regards.

  CRIS BRIZUELA
  (Buenos Aires – ARGENTINA)

  Comment by Cris Brizuela — 09/03/2012 @ 5:48 AM

 4. hello you do not speak dutch.
  you understand of course nothing of this dutch site
  do you want this site in your native language then click on translate then you click on your language and the whole site is in your own language
  have fun.

  Greetings Dianne

  Comment by Dianne — 23/03/2012 @ 1:36 PM

 5. Hallo,
  weten jullie misschien of de meiden die Troonopvolgers blog hadden er nog zijn of onder een andere naam verder zijn gegaan. Ze zijn niet meer te vinden na de migratie?

  groetjes

  Reactie van beheerster: Voor zover ik weet zijn zij gestopt na de migratie.

  Comment by Constance — 01/04/2012 @ 7:48 AM

 6. Hallo Iris,
  Allereerst complimenten voor je website.
  Ik heb je naam doorgekregen van een collega van je vader (Peter Leferink). We willen je graag uitnodigen voor onze TV-Oost Koninginnedaguitzending van de tv-talkshow En Dan Nog Even Dit (Edned)op 30 april. Ik hoop dat je naar Hengelo (ov) wilt en kunt komen. Ik had je ook al even een twitterberichtje gestuurd, maar zou je mij een dezer dagen willen terugbellen via 074-2456 456. De telefoniste kan je dan doorverbinden naar mijn 06 nummer. Ook als je niet kunt of wilt komen zou een berichtje fijn zijn aangezien we dan iemand anders moeten regelen. Hartelijk dank alvast.

  Comment by Dorothy Oosting — 17/04/2012 @ 12:24 PM

 7. Namens onze familie wens ik U een fijne Koninginnendag.

  Comment by J.M.Verdaasdonk — 28/04/2012 @ 9:53 AM

 8. Geachte Prinses Maxima,Allereerst wil ik U feliciteren met Uw verjaardag.Ik heb U gezien met het programma over het microkrediet,dat U zich daar voor inzet.Maar wat ik zo erg vind dat er nog zoveel jonge kinderen zijn met arme ouders die hun mondjes niet kunnen voeden.Met hartelijke groet.

  Comment by J.M.Verdaasdonk — 17/05/2012 @ 7:14 AM

 9. hallo Iris, wat fantastisch jou passie voor onze mooie en lieve Maxima, ook ik ben een grote bewonderaar van onze prinses, ik heb een eindeloze bewondering voor haar, ze is voor mij en voor velen de mooiste prinses aller tijden, echt wel,en ik ben er erg trots op dat zij in ons land gekomen is, en ook ben ik trots op iemand zoals jij Iris, een jong meisje dat haar liefde en bewondering voor Maxima niet onder stoelen of banken steekt, echt tof meid, ga zo door, jij bent trots op Maxima, Maxima is trots op jou. xx jos

  Comment by jos pouls — 03/06/2012 @ 11:39 PM

 10. hallo

  het jurkje dat maxima 28 juni droeg zoiets soortsgelijks droeg mathilde als een soort tpo op 10 juni. kijk maar eens op anp photo.

  groetjes gerardine

  Comment by gerardine — 05/07/2012 @ 10:33 PM

 11. me encanta tu sitio es muy completo y actualizado.Soy argentina y me puso muy triste la actitud de maxima al festejar en el partido de voley cuando jugaban contra argentina.Si bien ella los representa no era necesario ese tipo de demostracion, festejar si pero con cordura.Que pena poco a poco la he dejado de admirar.Mis saludos .Espero que se publique este comentario, aunque sea desafavorable a la princesa maxima.Gracias.

  Comment by maria — 04/08/2012 @ 1:50 AM

 12. Hallo Iris: Weet je misschien hoe laat Prinses Maxima 7 september aankomt bij Theater de Flint in Amersfoort? Dat stond niet op de site Het Koninklijk Huis. Ik kan wel bellen met de Flint, maar mijn ervaring is dat ze bij dit soort afspraken heel terughoudend zijn met informatie verstrekking.
  Ik hoor het graag! Ga zo verder met je site. Je plaatst niet alleen foto’s maar gaat inhoudelijk in op Prinses Maxima’s vele afspraken.

  Molly

  Comment by Molly — 25/08/2012 @ 7:55 AM

 13. Wil je alle foto’s waar ze iets met leer aan heeft doorsturen??

  Comment by Anoniempje fan van maxima — 12/11/2012 @ 5:05 PM

 14. Geachte Prinses Maxima,

  Hierbij wil ik u graag uitnodigen voor een vrienden-kennis feestje bij mij thuis op 2 december 2012, zondag om 18:00 uur.

  Ik heb de eerste prijs gewonnen bij de PC HOOFT GROEP van het receptenboek. Ze hebben mijn beloond met een chef-kok die bij mij thuis komt om te koken. De reden waarom ik u wil uitnodigen is de inspiratie wat u aan mij als een perfecte vrouw, moeder en Prinses.
  Ik ben ontzettende fan van u altijd geweest. Vanaf eerste dagen dat u hier in Nederland gekomen bent was ik bewonderd door u dat u zo snel geïntegreerd bent geweest en nog andere belangrijke taken bij gekregen had en zoveel korte tijd zo goed kan uitvoeren. U heeft er genoeg van: als een goede vrouw van Prins Alexander, een geweldige moeder van uw 3 prachtige dochtersn, ontzettende goede schoondochter van onze Koningin Beatrix en nog politiek gezien geweldige Prinses.

  Ik weet dat u een drukke agenda heeft en dat u tot en met 23 november in Brazilië bent maar toch stiekem hoop ik dat u op deze uitnodigen gaat reageren.

  Met vriendelijke groet,
  Ludmilla

  Comment by Ludmilla — 19/11/2012 @ 8:49 PM

Leave a comment