Prins Bernhard, prinses Annette, Isabella, Samuel, prins Maurits, prinses Marilène, Anna, Lucas en Felicia openden 1 november 2008 de tentoonstelling Speelgoed op het Loo. De jongste van het stel, Benjamin, was er niet bij. Waarschijnlijk paste opa Pieter op de jongste van Vollenhoven telg. Voor mij was dat dichtbij, dus rede genoeg om even een kijkje te nemen! Om kwart voor 10 kwamen we aan bij de ingang waar ze aan zouden komen. Rond half 11 kwam, tot onze grote verbazing, prinses Margriet aan! We zagen haar in een flits, want ze ging een zij-ingang in. Je kon kaartjes kopen, en daarmee kon je ín Paleis het Loo. Dat hebben wij niet gedaan. Een paar minuten voor 11 kwamen ze dan eindelijk! In een grote bus. Lucas (voor de duidelijkheid; foto 2 en foto 7) zat voorin. Anna (roze jurkje) en Felicia (roze jurkje, foto 12) zwaaiden uitbundig naar ons en Marilène en Maurits ook. Isabella (licht blauwe jurkje, foto 6), Samuel (voor de duidelijkheid; op foto 13 zie je zijn hoofdje onderin), Annette (witte jurkje, foto 5) en Bernhard zaten aan de andere kant. De bus reed hun naar de ingang en de kinderen waren al snel binnen. Daarna volgden hun ouders. Toen zijn we weg gegaan, want het was erg koud en veel konden we niet zien. Maar toch leuke foto’s gemaakt!

1-november-20081felicia-1-november1-november-2008-1

Tags:

4 Comments »

 1. Wat leuk dat de kinderen er ook bij waren. Wat een stoere foto van Lucas
  voor in de auto!

  Comment by Corintha — 03/12/2008 @ 7:41 PM

 2. Leuk he! :) Ik was hier ook.

  Comment by Josanne — 16/03/2009 @ 10:05 PM

 3. Wat een leuke foto’s! Je stond best ver weg hè. Wel jammer, maar je hebt tussen alle mensen door toch nog best goede foto’s kunnen maken!

  Comment by Gabriëlla — 11/07/2009 @ 8:39 PM

 4. leuke foto’s ook van Lucas die voorin de bus zit!

  Comment by Gerrianne — 13/07/2009 @ 9:54 AM

Leave a comment