Op het eerste gezicht lijkt de jurk die Prinses Máxima droeg tijdens de zomerfotosessie dit jaar op een normale groene jurk. Als je beter kijkt zie je dat het op een soort foto lijkt. Er loopt een paadje met een muurtje en we zien bomen. Ik ben op zoek gegaan naar ontwerpers die gebruik maken van omgevingen en de natuur in hun kledinglijn. Uiteindelijk kwam ik uit bij een jurk van Valentino. Ook in deze jurk is gebruik gemaakt van de natuur, dus wie weet was de jurk van Máxima ook wel van Valentino!

Klik HIER voor een goede foto van Máxima’s jurk

Ook kwam ik een tuniek tegen van Michael Kors die dezelfde hals heeft als Máxima’s jurk. Klik HIER voor een foto van Máxima’s jurk waarop je de hals goed kunt zien.

© Valentino, Michael Kors & NOS

Tags:

9 Comments »

  1. Ik denk niet dat het jurkje van Valentino is. De jurk van Maxima bevat echt een foto, de jurk hierboven is een schildering/print. De prints hebben dezelfde kleuren, maar dat is wel te verklaren als je beiden een tuin doet. Ook is het logootje op de riem anders dan die van dit seizoen. Vaak is dit identiek, zoals het roze strikje op de riem bij het huwelijk van Kate, die zag je op veel outfits terugkomen. Maar ze lijken er inderdaad wel veel op, ik vind alleen de versie van Valentino mooier.

    Comment by Josine — 10/08/2011 @ 9:48 AM

  2. Heel gek, als ik een reactie typ dan zie ik hem vervolgens niet. Komt dat omdat je hem moet goedkeuren of gaat er hier iets fout?

    Ik denk eerlijk gezegd dat Valentino niet de ontwerper is van deze jurk omdat de riem anders is dan de rest van de collectie. Valentino werkt echter vaak met identieke riemen die je dan door de hele collectie ziet zoals het roze riempje bij Maxima’s outfit bij de bruiloft van Kate en William. De print lijkt er qua kleuren wel op, maar dat heb je al snel als je de natuur als thema neemt. Zeker als je kijkt naar de bovenkant van de jurk (met die split in het midden) zou het me niet verbazen als het een Natan is.

    Comment by Josine — 10/08/2011 @ 9:59 AM

  3. Huh, nu staatie dubbel. Oeps.

    Comment by Josine — 10/08/2011 @ 9:59 AM

  4. Ik denk eigenlijk ook niet dat het jurkje van Valentino is.. Het jurkje van Máxima vind ik sowieso mooier!

    Comment by Annelien — 10/08/2011 @ 2:39 PM

  5. Die jurk van Valentino is ook heel mooi.. Maar ik weet het eerlijk gezegt niet waar hij van is…

    Comment by hollandroyal — 10/08/2011 @ 4:25 PM

  6. Ik vind het heel moeilijk om te zeggen, met beide ontwerpers heb je een punt… Ik vind het Maxima in ieder geval prachtig staan! :)

    Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 10/08/2011 @ 6:40 PM

  7. Valentino of Michael Kors… het is een leuke jurk en het model staat haar super. De vakantie is bijna afgelopen, dus ik ben benieuwd hoe we haar dan weer gaan zien.

    Comment by Anneke — 10/08/2011 @ 7:31 PM

  8. Ik vind het in ieder geval een leuk jurkje! ~Ik ga trouwens weer verder met loggen!~

    Comment by Princessoutfits — 11/08/2011 @ 9:13 PM

  9. Ik heb niet echt verstand van ontwerpers enzo, maar ik vind de onderkant van het jurkje van Valentino ook erg mooi.. Het was mij nog niet opgevallen dat er een fotoprint op stond!

    Comment by Jenny — 15/08/2011 @ 3:44 PM

Leave a comment