17.00 uur In de Troonzaal van het Prinselijk paleis ondertekenden Prins Albert en Charlene het trouwregister met een exclusieve Mont-Blanc, een luxepen speciaal voor de gelegenheid belegd met edelstenen. De Monegasken konden alles volgen op twee reuzenschermen op het plein voor het paleis. Na het ja-woord noemen we Charlene: Charlene Grimaldi, prinses van Monaco. Het koppel gaf elkaar een kus nadat ze allebei ”oui” hadden gezegd. Na de ceremonie verscheen het koppel op het balkon van het Salon des Glaces en volgde nog een kus.

© RTL & NOS

———————————————————————————————————–

18.00 uur ‘Cocktail dînatoire’: een walking diner voor de genodigden op de Place du Palais. De burgemeester zal dan het geschenk van de Monegasken –een kunstwerk– overhandigen aan het paar.

Outfit: Prinses Máxima droeg een nieuwe witte off-shoulder jurk die bestaat uit twee lagen. Op de onderste laag zitten lovertjes die ook bij de mouwen terugkomen. Ze droeg de schoenen die ze ook droeg tijdens haar verjaardagsconcert droeg.

© FanvanMáxima

Foto: Klik HIER en HIER voor foto’s van ons Prinselijk Paar.

Klik HIER en HIER een foto van Prinses Máxima.

———————————————————————————————————–

20.00 uur Receptie voor alle inwoners van Monaco aan de Port Hercule, de jachthaven van Monaco.

———————————————————————————————————–

22.30 uur Megaconcert van Jean Michel Jarre, de ongekroonde Franse koning van de instrumentale synthesizerpop. Er worden tienduizenden fans verwacht in en rond de jachthaven.

© Ustream

Tags:

7 Comments »

  1. Mooie foto’s. Ze zag er mooi uit.

    Comment by Gerrianne — 01/07/2011 @ 6:11 PM

  2. Iris, Maxima y Guillermo van a la boda?

    Comment from the admin: Yes, they will. They will attend the religion wedding tomorrow. There is a photo of the arrival of Prince Willem-Alexander and Princess Máxima in Monaco. Look here: https://fanvanmaxima.nl/?p=9070

    Comment by analia — 01/07/2011 @ 6:45 PM

  3. Het paar ziet er gelukkig uit. Ik had wel een hoed of iets dergelijks verwacht bij Charlene. Lichtblauw staat haar erg mooi, prachtig kapsel heeft ze! Foto’s van Maxima volgen nog? :)

    Reactie van beheerster: Nee, want Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima waren niet aanwezig bij het burgerlijk huwelijk. Morgen bij het kerkelijk huwelijk zullen ze wel aanwezig zijn.

    Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 01/07/2011 @ 6:53 PM

  4. Wat ziet Máxima er leuk uit! Kende deze outfit nog niet. Ben benieuwd wat ze morgen draagt. Weet niet helelmaal wat ik van de outfit van Charlene vind. Mooie jurk, maar dat jasje…

    Comment by Anneke — 01/07/2011 @ 8:36 PM

  5. Wat een leuk stel toch, ben benieuw dnaar morgen :)

    Comment by ROYALFANVIVIAN — 02/07/2011 @ 12:12 AM

  6. Het blauwe staat Charlene wel goed en Maxima zag er ook mooi uit!

    Comment by Princessoutfits — 02/07/2011 @ 12:40 PM

  7. Máxima is echt op haar best gekleed!

    Comment by Anneke — 02/07/2011 @ 5:52 PM

Leave a comment