Het Koninklijk Concertgebouworkest bood vanavond een concert aan ter gelegenheid van Prinses Máxima’s 40ste verjaardag. Naast de 1200 mensen die Nederlands algemeen publiek zijn, waren er natuurlijk ook Koninklijke gasten en vrienden en familie van Prinses Máxima.

Rond 19.00 uur kwamen Prins Filip en Prinses Mathilde van België aan. Doordat ze alleen kwamen, was er erg veel aandacht voor het Belgische paar. Door het glas zagen we Prins Filip en Prinses Mathilde ook naar boven lopen.

Reinout (bekende tv-producer) en Daniëlle Oerlemans, vrienden van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima, waren ook aanwezig vanavond.

We zagen het busje waar de van Vollenhovens vaak mee komen aankomen, en inderdaad: de familie van Vollenhoven zat er in. Ze poseerden allemaal samen voor zowel het publiek als de pers.

Toen de familie van Vollenhoven nog aan het poseren was, kwam de volgende bus alweer aan. Niet alleen Prinses Irene, haar kinderen (behalve Margarita) en aanhang zaten in die bus, maar ook Prins Nikolaos en Prinses Tatjana van Griekenland en Prinses Rosario van Preslav en Prinses Miriam van Tirnovo van Bulgarije.

Valeria Delger, vriendin van Máxima, peettante van Prinses Ariane en bruidsmeisje bij het huwelijk van Willem-Alexander en Máxima, was ook aanwezig bij het concert. Ze droeg een set oorbellen van Prinses Máxima.

Het kindermeisje van Amalia, Alexia en Ariane kwam lopend aan samen met haar man.

De Koninklijke Bus, die Koningin Beatrix eerder deze week nog gebruikte tijdens haar streekbezoek aan Flevoland, kwam nadat iedereen binnen was. De eerste die verschenen, waren Koningin Beatrix en Prinses Máxima!

Toen Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima aan het poseren waren, wenkte Prinses Máxima naar de rest van het gezelschap wat ook in de Koninklijke Bus zat, dat ze ook mochten komen. Zo zagen we de ouders en broer van Prinses Máxima, Prins Frederik en Prinses Mary van Denemarken, Erfgroothertog Guillaume van Luxemburg, Prins Pavlos en Prinses Marie-Chantal van Griekenland, Prinses Märtha-Louise van Noorwegen met Ari Behn en natuurlijk leden van de Nederlandse Koninklijke Familie.

Nadat alle Koninklijke gasten binnen waren, kwamen er nog bekende Nederlanders. Waaronder Erica Terpstra en Carel Kraaijenhof, die op het huwelijk van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zorgde voor de tranen met het lied ‘Adiós Nonino’. Ook minister-president Rutte was aanwezig.

© FanvanMáxima, niet overnemen!

38 Comments »

 1. Wauw Iris, ik kan niet anders doen dan je heel veel complimenten maken voor de fotos die ik tot nu toe kan zien (aankomst van Vollenhovens), ik vind ze hartstikke mooi, superscherp en heel goed geschoten! Bijna alle prinsessen zagen er naar mijn mening prachtig uit en ik vind de outfits hier 10x mooier voorkomen dan op de foto´s van de pers, heel goed gedaan! Hopelijk heb je een geweldige avond gehad, bijzonder hoor, zoveel nederlandse royals op één avond én daarbij zoveel buitenlandse royals!

  Comment by Dagmar — 27/05/2011 @ 11:35 PM

 2. Wauw, kan niet wachten! Superfoto’s!
  Ps. Wat is Marilène ontzettend mager geworden zeg. Viel me de laatste keer al op.
  Wat ziet Aimée er top uit, wat een mooie jurk! Annette heeft een prachtige jurk aan, maar een beetje ouwelijk kapsel. Wat mooi dat Mathilde in je lens kijkt! Ik kijk morgen verder.
  Groetjes Anneke

  Comment by Anneke — 27/05/2011 @ 11:44 PM

 3. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt!! En wat leuk dat je zoveel royals gezien hebt.

  Comment by Jeroen — 28/05/2011 @ 7:24 AM

 4. Wat heb je een mooie foto’s gemaakt! Je stond op een erg goede plek. Wat zag Máxima er super mooi uit! Wat een geweldige jurk! Deze kleur mag ze echt veel meer dragen!

  Comment by Anneke — 28/05/2011 @ 7:34 AM

 5. Idd , complimenten voor de prachtige foto’s.

  Comment by ingi — 28/05/2011 @ 7:50 AM

 6. Top,Iris! Niks kunnen zien op TV maar vanmorgen je site geopend en voilà; ik word op mijn wenken bediend met een hele rits schitterende foto’s.
  Thanks!

  Comment by Désirée — 28/05/2011 @ 7:53 AM

 7. Wat heerlijk om te bekijken al deze foto’s! Geweldige jurken van de prinsessen, vooral die van Mary vind ik mooi! En wat is Marilène dun..

  Comment by Mirjam — 28/05/2011 @ 8:56 AM

 8. Hallo Iris,

  Mooie serie foto’s gemaakt. Je stond op de goede plek. Net voor de AA bus
  en net achter het Pers vak kon je tussendoor zoveel foto’s maken. Grandioos. Ik heb een foto waarbij Maxima hevig zwaait. Naar jou ? (denk ik). Hoe krijg ik die foto naar jou toe ? Ben ‘s avonds/’s nachts nog terug geweest. 1 of 2 bruikbare foto’s heb ik voor jou. Mail me als je wilt.
  Groetjes Marcel.

  Comment by Marcel van Daalen — 28/05/2011 @ 9:19 AM

 9. Wat een prachtige foto’s!!! Echt heel geweldig! En wat zagen ze er mooi uit!

  Comment by Princessoutfits — 28/05/2011 @ 9:35 AM

 10. Hoi Iris,

  nou ik kan alleen maar zeggen: sla deze foto’s overal op (ook extern), want die wil je niet kwijtraken, zo mooi! Wat zag Maxima er stralend uit! Mooi net die wind in haar jurk op één foto. Mary zag er ook erg mooi uit. Laurentien ook, al is het jammer dat ze in deze jurk geen bh kan dragen..
  Groetjes Anneke

  Comment by Anneke — 28/05/2011 @ 9:38 AM

 11. Wat een supermooie foto’s, echt complimenten!
  Ik schrok een beetje van Marilene, ze is zo dun..

  Comment by Maaike — 28/05/2011 @ 10:37 AM

 12. Wat een prachtige foto’s van een stralende Máxima!!!
  Geweldig dat ook de ouders van onze prinses er waren, samen met broer Martin!!
  Ik vond de jurk van Laurentien minder. Wat is Marilene mager..
  Leuk om zoveel mensen te zien!! Ja, Frederik en Mary vind ik een heel leuk stel!! Kortom, het was een feestje!!

  Comment by Corintha — 28/05/2011 @ 11:19 AM

 13. Oh wat een mooie foto’s! Heb je ze echt van zo dicht bij gezien?
  Ik vindt dat Maxima echt geen mooie jurk aan had, de kleur staat haar niet. Aimee zag er ook vreselijk uit (+schoenen) Verder op ook Mabel na zag iedereen er mooi uit.

  Comment by Gerrianne — 28/05/2011 @ 11:57 AM

 14. Iris, wat heb je weer prachtige foto’s gemaakt; ook weer met die details!Heel veel dank ervoor!
  Wat ziet iedereen er prachtig uit, prinses Mary en zeker onze Maxima!
  Hartelijke groet, Dorien

  Comment by Dorien — 28/05/2011 @ 12:34 PM

 15. Hele mooie foto’s

  Comment by Claudia — 28/05/2011 @ 12:37 PM

 16. Prachtig Iris,absoluut!!

  Comment by lucien/JH — 28/05/2011 @ 12:53 PM

 17. Geweldige foto Iris, heb er echt van genoten! En al die jurken, geweldig! Mathilde vind ik er heel chique uit zien, vond de jurk wel een klein beetje lijken op die van Máxima, alleen dan iets minder soepel (;
  De van Vollenhovens vind ik wat minder, Margriet ziet er nog wel erg mooi uit, en wat lijkt ze jong! Van Marilene ben ik een beetje geschrokken, wat is ze mager geworden, de jurk zit ook niet echt mooi. Annettes jurk vind ik wel leuk, maar haar kapsel is zo slordig. Anita’s jurk is ook nog wel leuk, alleen dat jasje staat er weer niet zo mooi boven. Wel complimenten voor haar kapsel! Aimee vind ik echt tegenvallen, wat een vreselijke jurk! Past echt niet bij haar.. Huh, ‘k zie nu pas dat ie van de achterkant ook nog voor een gedeelte doorschijnend is, maakt het nog erger.. ö
  De Bourdon de Parmes vind ik er wel leuk uitzien, met uitzondering van Paulette. Tatjana heeft ook een schitterende jurk aan, net zoals Märtha Louise. Laurentiens jurk is ook wel leuk, Mabels jurk weer iets minder..
  Mary’s jurk vond ik eerst erg leuk, maar eigenlijk vind ik het décollete toch iets te laag, en de jurk wat te kort. Kleur is wel mooi (:
  Máxima is voor mij echt de absolute topper! Prachtige jurk, mooie warme kleur en soepele stof! Kapsel is ook top! En Koningin Beatrix, die ziet er ook weer prachtig uit!

  Comment by Annelien — 28/05/2011 @ 1:32 PM

 18. Hoi Iris,

  Ik kon bijna niet wachten op jouw foto’s. Wat zijn ze weer prachtig!
  Krijg er geen genoeg van!

  Comment by Anja — 28/05/2011 @ 1:36 PM

 19. Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt. Heb je misschien nog een duidelijker foto van de oorbellen die Maxiama heeft uitgeleend.

  Comment by koninginrania — 28/05/2011 @ 3:46 PM

 20. Ooh, jij hebt vast geen spijt dat je bent gegaan.. wat een enorme geweldige foto’s! De buitenlandse prinsessen staan er ook zo mooi op! Het is wel een geweldige kans geweest om hen allemaal zo goed te kunnen zien! En nu ik Máxima beter kan bekijken kan ik alleen maar zeggen wat ziet ze er stralend uit! Haar kapsel ook zo mooi. Verder vind ik prinses Mary echt prachtig op je foto’s staan; zo spontaan en vrolijk, ze zag er ook erg leuk uit. Op jouw foto’s is alle detail ook goed te zien, daarom kwam ik tot de conclusie dat ik prinses Anita, prinses Annemarie en prinses Marilene er ook top uit vond zien!

  Comment by Jenny — 28/05/2011 @ 5:51 PM

 21. Wauw, wat een waanzinnig mooie foto’s heb je gemaakt! Super dat je Mary enzo gezien hebt, dat is echt super leuk! Wat een prachtige outfits van Maxima, hele mooie juwelen! :)

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 28/05/2011 @ 8:13 PM

 22. Het feestje van vandaag is te zien op: http://www.deteyding.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=6016&Itemid=5 en een filmpje via http://vimeo.com/24351202

  Comment by Anneke — 28/05/2011 @ 9:13 PM

 23. Tsjoh, wat heb je weer veel mooie foto’s! Vraag me af hoe je het voor elkaar krijgt ;) . Ten opzichte van die paar enigszins gelukte foto’s van mij… (hoop ze begin volgende week te plaatsen op m’n weblog). Je had ook wel net ff een betere plek dan ons maar nogmaals: je hebt weer prachtige foto’s gemaakt!

  Comment by Mari — 28/05/2011 @ 9:57 PM

 24. Wat een mooie foto’s heb je weer kunnen maken Iris! Ik vind deze altijd nog leuker om te bekijken dan foto’s van de persbureaus. Complimenten! :)
  Groetjes Jantine van ATR

  Comment by Jantine — 28/05/2011 @ 10:27 PM

 25. Fantastische foto’s

  Comment by Prinsessefan — 29/05/2011 @ 1:31 PM

 26. Mijn uitschieters zijn : Mathilde, Annemarie en Tatiana van Griekenland!

  Comment by Prinsessefan — 29/05/2011 @ 1:39 PM

 27. Wat eenhakken heeft aimee aan! Vreselijk vind ik ze. Haar jurk is wel mooi.

  Comment by Prinsessefan — 29/05/2011 @ 6:18 PM

 28. Weet iemand wie de gouden/oranje jurk van Maxima heeft ontworpen die zij droeg tijdens haar 40ste verjaardag bij Concertgebouw?

  Comment by stork — 29/05/2011 @ 8:24 PM

 29. Supermooie foto’s! Leuk om de galajurken wat beter te kunnen zien op jouw foto’s. Wat zag Máxima er mooi en stralend uit! De galajurk staat haar goed.

  Comment by Lisa | OudNieuws — 30/05/2011 @ 10:04 AM

 30. mooie foto’s zeg! Iedereen straalde!

  Comment by Mariska — 30/05/2011 @ 11:07 AM

 31. bedankt voor de foto’s! Elke keer genieten wij er weer van!!!!

  En Maxima….is natuurlijk weer net zo prachtig en mooi als altijd…

  Comment by Alita en Gert — 30/05/2011 @ 9:25 PM

 32. Echt schitterende foto’s Iris!

  Comment by Lichelle — 31/05/2011 @ 10:07 AM

 33. Wauw, wat een mooie foto’s, je zult je ogen wel uitgekeken hebben :
  al die schitterende toiletten. Prinses Maxima was super mooi en voor Koningin Beatrix heb ik grote bewondering, ze straalt nog zoveel positieve energie uit en ze zal toch onderhand ook wel gaan voelen, dat ze niet meer zo “piep”is . Bedankt voor al die mooie foto’s , ik heb ervan genoten, het leek wel of ik er zelf bij was.

  Comment by oma — 31/05/2011 @ 7:49 PM

 34. [...] © Jan Taminiau & FanvanMáxima [...]

  Pingback by Fan van Máxima » Verjaardagsjurk van Jan Taminiau — 03/09/2011 @ 8:33 AM

 35. [...] Fan van Máxima » Verjaardagsconcert Prinses Máxima in …27 mei 2011 … Het Koninklijk Concertgebouworkest bood vanavond een concert aan ter gelegenheid van Prinses Máxima’s 40ste verjaardag. Naast de 1200 … [...]

  Pingback by Prinses verjaardag | Makemefabulous — 31/10/2011 @ 12:33 PM

 36. wouw wat een prachtige foto’s

  Comment by Louise — 25/02/2012 @ 11:27 AM

 37. Superprachtige foto’s (gefeliciteerd !) van echt ongelooflijk schitterende avondjurken en dito juwelen ! En ‘strapless’ en ‘asymmetrisch’ bieden altijd dat ietsje meer : wat een elegante decolletés en lieflijke ruggen ook ! De vriendinnen Maxima (onvoorstelbaar chic !!!) en Mathilde (beeldig !!) zijn echte schoonheids-, mode- en charme-godinnen !

  Comment by julatrix — 10/03/2012 @ 4:27 PM

 38. [...] vrouw. Zo reist ze nog steeds veel voor microfinanciering en sinds twee jaar ook voor de VN. Vorig jaar werd Prinses Máxima veertig en werd het groots gevierd, dit jaar zal ze het in huiselijke kring [...]

  Pingback by Fan van Máxima » Prinses Máxima viert haar 41ste verjaardag — 17/05/2012 @ 7:47 AM

Leave a comment