Aanstaande maandag, een dag na haar 4e verjaardag, gaat Prinses Ariane eindelijk voor het eerst naar school. Ze gaat naar groep 1A van de Bloemcampschool in Wassenaar met de juffen Carla en Yvonne. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hebben gezegd dat Prinses Ariane altijd al op school wilde blijven als ze haar twee oudere zussen naar school bracht. Aanstaande maandag is het dan zover, want ook Prinses Amalia en Prinses Alexia zullen aanwezig zijn. Ruim voordat de schooldag zal beginnen zullen de drie dames met hun ouders naar de basisschool komen. Er wordt dan kennisgemaakt met de juffen en het klaslokaal wordt bekeken (alhoewel ze dat natuurlijk al eerder hebben gedaan, maar dit keer voor de pers) en om 8.30 uur zal er afscheid worden genomen en zal de eerste schooldag van Prinses Ariane beginnen!

© FanvanMáxima & RVD

Tags:

7 Comments »

  1. Eindelijk! Ariane ook naar school! Leuk! Hebben we weer wat leuks te zien.

    Comment by brigitte — 07/04/2011 @ 6:02 PM

  2. Wat is die foto van Ariaantje toch schattig, ze is wel echt een stuk groter geworden. (En wijzer, een echt kleutertje, volgens mij gaat ze het prima doen op school!) De foto van Alexia’s grote dag is ook erg leuk, ik vind als je de foto’s zo onder elkaar ziet dat Ariane en Alexia op elkaar lijken.

    Comment by Jenny — 07/04/2011 @ 6:58 PM

  3. Echt super leuk! Ben heel erg benieuwd! En super dat Amalia en Alexia ook aanwezig zijn! Had ik nog nergens gelezen, kun je het met zekerheid zeggen?

    Reactie van beheerster: Het lijkt me vrij logisch, omdat Amalia en Alexia natuurlijk ook gewoon naar school moeten maandag. Amalia was er ook bij toen Alexia voor het eerst naar school ging, omdat ze toen zelf ook naar school moest.

    Comment by Lichelle — 07/04/2011 @ 7:00 PM

  4. Ariaantje ook alweer naar school! Gaat echt snel zeg, maar wel heel leuk!
    En die eerste foto, wat schattig, zo’n kapot neusje (;

    Comment by Annelien — 07/04/2011 @ 7:26 PM

  5. Ik heb er veel zin in! Volgende week wordt dan erg leuk eerst schooldag dan staatsbezoek! Super!

    Comment by Prinsescatherine — 08/04/2011 @ 9:05 AM

  6. Ariane al weer 4 jaar!!!! Toch wel spannend voor Ariane die eerste schooldag!

    Comment by Corintha — 10/04/2011 @ 11:05 AM

  7. Super! Ariane alweer 4 jaar.

    Comment by Gabriëlla — 12/04/2011 @ 8:12 PM

Leave a comment