Het zal niemand ontgaan zijn dat het vandaag precies tien jaar geleden is dat Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima hun verloving bekend maakten. Ik ga hier zeker nog aandacht aan besteden, maar door het officiële bezoek aan Vietnam zal dat op een later tijdstip zijn.

————————————————————————-

Woensdag 30 maart, Ho Chi Min Stad

8.30 uur Bezoek aan het Volkscomité (stadsbestuur) van Ho Chi Minh Stad, waar samenwerkingsovereenkomsten tussen de gemeentes Rotterdam en Ho Chi Minh Stad en het CBI (Centrum tot bevordering van de import uit ontwikkelingslanden) en VEXA (associatie Vietnamese Exporteurs) worden ondertekend.

Outfit van Prinses Máxima: Prinses Máxima droeg haar groen/gele jurkje van NATAN die ze ook op 11 september 2009 droeg in New York. Ook de accessoires die ze toen droeg, droeg ze vandaag. De haarband die Máxima in had vandaag, droeg ze eerder tijdens het staatsbezoek aan Mexico op 3 november 2009.

© Peter van der Vorst, NATAN & Blauw Bloed

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

————————————————————————————————————

10.15 uur De Prins van Oranje en staatssecretaris Atsma bezoeken organisaties die betrokken zijn bij de infrastructuur en het transport over water. Het programma bestaat uit een bezoek aan Bitexco Tower (uitzicht over de stad), universiteit STC (training in navigatie/maritiem), Saigon New Port (nieuwe overslaghaven) en een boottocht over de Dong Nai rivier.

———————————————————————————————————-

11.00 uur Prinses Máxima en staatssecretaris Bleker brengen bedrijfsbezoeken aan succesvolle Nederlandse ondernemingen in Vietnam: FrieslandCampina (modelboerderij), De Heus Voeders (productie veevoer) en Nedspice (verwerking specerijen).

Outfit van Prinses Máxima: Prinses Máxima droeg een wit jasje van NATAN met een bruine bewerkte rok. Deze outfit droeg ze al eerder op 28 juni 2006 in Kenia en op 5 december 2005 tijdens een werkbezoek aan Argentinië. Het witte jasje droeg ze ook tijdens Prinsjesdag 2006 en tijdens een officieel bezoek aan Mongolië op 16 juni 2006. De houten ketting die ze droeg vandaag, kennen we ook al.

© FanvanMáxima

Foto’s: Klik HIER & HIER voor een fotoserie.

———————————————————————————————————-

18.30-21.30 uur Netwerkreceptie ten behoeve van de bedrijvendelegatie en ontvangst Nederlandse gemeenschap. Naar verwachting wordt een aantal overeenkomsten ondertekend.

Outfit van Prinses Máxima: Máxima droeg een bruine outfit die ze eerder droeg op 23 augustus 2010. Ze droeg een bruine blouse met een bruine pantalon en ze droeg verder nog bruine accessoires en haar haar had ze vast.

© AT5

Foto’s:

Klik  HIER voor een foto.

Tags:

5 Comments »

  1. Ik vond Prinses Maxima er heel erg leuk uit zien!!

    Comment by marlies — 30/03/2011 @ 6:17 PM

  2. Heb jij ook nog geen foto’s gezien van die Netwerkreceptie? Helaas op ppe-agency maar 1 foto…

    Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 31/03/2011 @ 10:10 AM

  3. Het gele jurkje vond ik leuk tot ik de achterkant zag! Leuk om de foto’s erbij te zien van toen Máxima deze outfits eerder droeg.

    Comment by Jenny — 02/04/2011 @ 6:34 PM

  4. Het gele jurkje vind ik ook erg mooi. Mooie kleur. Alleen beetje rommelig.

    Comment by Gabriëlla — 02/04/2011 @ 6:39 PM

  5. Maxima zag er mooi uit!!

    Comment by Corintha — 02/04/2011 @ 7:37 PM

Leave a comment