Prinses Máxima bezoekt Ondernemersstartpunt Hardenberg
Activiteit: Prinses Máxima bezocht dinsdagochtend 9 november, als lid van de Raad van Microfinanciering, het Ondernemersstartpunt in Hardenberg. De Prinses liet zich tijdens het bezoek informeren over het belang van microfinanciering en de mogelijkheden die de gemeente Hardenberg biedt voor startende ondernemers. Ondernemersstartpunt Hardenberg is een initiatief van de gemeente Hardenberg en de Vereniging Industriële Koepel gemeente Hardenberg. Aanstaande starters en ondernemers kunnen er terecht voor advies over onder andere het opstellen van een ondernemingsplan, marketing, administratie, bankzaken en verzekeringen. Het ondernemersstartpunt werkt met een quickscan. In deze scan krijgt de ondernemer een realistisch beeld over zijn ondernemingsplan en zijn ondernemerskwaliteiten. Ook wordt gekeken naar het behoefteperspectief vanuit de markt. Het ondernemersstartpunt houdt contact met het Regionaal Bureau Zelfstandigen, zodat ook starters vanuit de bijstand ondersteund worden. Microfinanciering in Nederland is er voor mensen met goede ondernemersplannen, maar die hulp nodig hebben bij de uitwerking van hun plannen of bij een bank niet terecht kunnen. Met coaching én krediet krijgen zij de kans hun plannen tot werkelijkheid te maken. Ondernemers kunnen terecht bij één van de 36 MF-ondernemerspunten voor intake, advies en het aanvragen van krediet. Tijdens het werkbezoek spraken de Prinses en andere leden van de Raad van Microfinanciering met het Ondernemersstartpunt en de samenwerkende partijen en zullen een aantal ondernemers hun ervaring vertellen, en hun ondernemingsactiviteiten laten zien.

Outfit: Prinses Máxima droeg een grijze jurk die ze ook op 7 oktober 2010 droeg. Daaronder droeg ze een bruine panty en bruine pumps. Buiten droeg ze een lichte jas en ze had haar haar los.

Prinses Máxima op 7 oktober 2010

Foto’s:

Prinses Máxima bij aankomst


Prinses Máxima in Hardenberg

Prinses Máxima in Hardenberg

© Gemeente Hardenberg

———————————————————————————————————–

Prinses Máxima opent nieuwe productiefaciliteit van Biosciences Center Boxmeer
Activiteit: Prinses Máxima opende dinsdagmiddag 9 november in Boxmeer een nieuwe productiefaciliteit van Biosciences Center Boxmeer. In de nieuwe faciliteit worden veterinaire vaccins geproduceerd. De vaccins die in Boxmeer worden geproduceerd zijn met name bedoeld voor kleine huisdieren (honden, katten) en pluimvee. Door de nieuwe productielijn wordt de productiecapaciteit van vaccins verdubbeld. Het Biosciences Center Boxmeer is onderdeel van Intervet/Schering-Plough Animal Health dat zich bezighoudt met onderzoek, ontwikkeling en productie van diergeneesmiddelen. De vestiging in Boxmeer is het internationale hoofdkwartier en telt ruim 1.800 werknemers.

Outfit: Prinses Máxima droeg dezelfde outfit als vanmorgen, maar nu droeg ze er een opvallend collier van bloemen bij. Ook droeg ze andere oorbellen, namelijk blauwe hangers.

Foto’s:

Prinses Máxima in Boxmeer © Rene la Haye

© Rene la Haye

Tags:

8 Comments »

  1. Máxima zag er weer heel stijlvol uit, zoals we gewend zijn. Wel druk, twee activiteiten op één dag… :)

    Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 09/11/2010 @ 4:11 PM

  2. ze zag er heel leuk uit hoor!

    Comment by Marlies — 09/11/2010 @ 8:09 PM

  3. Leuk dat ze in Hardenberg was!

    Comment by Lichelle — 09/11/2010 @ 8:38 PM

  4. Prinses Máxima zag er heel erg mooi uit!!

    Comment by Gabriëlla — 09/11/2010 @ 9:45 PM

  5. Bijzondere ketting droeg ze trouwens, weet niet wat ik er van moet vinden. Voor een keertje is het wel leuk denk ik.

    Comment by Gabriëlla — 09/11/2010 @ 9:46 PM

  6. Ze zag er heel mooi en vrolijk uit. En ik wil je even een compliment geven over de duidelijke uitleg van de aard van de bezoeken van Prinses Maxima.

    Comment by Rietje — 10/11/2010 @ 11:40 AM

  7. Leuk een keer in deze hoek van Nederland. Ze is onlangs daar in de buurt bij Ommen geweest met gezin, prive, heb ik gelezen.
    Máxima zag er leuk uit!

    Comment by Corintha — 10/11/2010 @ 4:09 PM

  8. Leuk, en ja een bijzondere ketting, wel vrolijk!

    Comment by Tom — 10/11/2010 @ 4:39 PM

Leave a comment