~ Om te beginnen eerst een triest bericht, wat velen van jullie niet ontgaan zullen zijn vandaag. Hedenmorgen in er een Turks vliegtuig neergestort in een weiland vlakbij de A9. Het vliegtuig was vanuit Turkije naar Nederland gevlogen, om op Schiphol te landen. Dat is dus niet gebeurt. Het vliegtuig is na de neerstorting in drieën gebroken. Er zijn negen mensen omgekomen door dit ongeluk, waarvan drie mensen uit de cockpit. Er zijn 50 gewonden, waarvan veel mensen in levensgevaar. Ongeveer 60 ambulances hebben moeten uitrukken voor dit ongeluk. De achterzijde van het vliegtuig en de voorzijde zijn het zwaarst gewond geraakt. Passagiers die het ongeluk wel hebben overleeft en licht gewond zijn geraakt, hebben geholpen met het uitruimen van het vliegtuig en hebben geholpen met mensen redden. Onderzoek is nu bezig. Pieter van Vollenhoven helpt mee met het onderzoek naar de oorzaak van dit vliegtuigramp. Ook koning Beatrix heeft laten weten dat ze erg mee leeft met de mensen (familie over de overledenen en de overlevenden én de overlevenden zelf van deze ramp). ~

Zoals gisteren al is gemeld op deze site; Kroonprinses Victoria van Zweden heeft zich gisteren verloofd met Daniël Westling. Het paar treed in de vroege zomer/voorjaar van 2010 in het huwelijk (klik HIER voor eerder log over deze verloving). Gisteren heeft koningin Beatrix haar felicitaties gestuurd naar haar petekind prinses Victoria, voor haar verloving met Daniël Westling. Dat maakte de Rijksvoorlichtingsdienst bekend. Ook kreeg kreeg kroonprinses Victoria van Zweden ook een felicitatie van haar petekind, prinses Amalia en haar ouders Máxima en Alexander. Prinses Máxima in Deventer
© FVM

Tags:

7 Comments »

 1. Vreselijk, die vliegtuigramp…!
  Leuk dat de koningin, Máxima, Willem-Alexander en Amalia Victoria hebben gefeliciteerd!

  Comment by Mirjam — 26/02/2009 @ 11:10 AM

 2. Ik vond het wel een beetje jammer dat de koningin of Maxima niet bij de ramp was, maar gelukkig was Pieter er wel.
  Echt heel erg leuk, dat Victoria eindelijk gaat trouwen.

  Comment by Judith — 26/02/2009 @ 4:22 PM

 3. echt verschrikkelijk die vliegtuigramp

  leuk dat onze koninklijke familie victoria gefeliciteerd heeft!!

  Comment by willemijn — 26/02/2009 @ 4:56 PM

 4. echt heel erg van die vliegtuigramp!
  leuk dat de koninklijke familie ze hebben gefeliciteerd
  heel logisch lijkt mij!

  Comment by joanne — 26/02/2009 @ 7:43 PM

 5. Leuk zeg!

  Comment by oranjefan — 27/02/2009 @ 7:38 PM

 6. Echt verschrikkelijk dat ongeluk met dat vliegtuig!
  Wel leuk dat onze koninklijke familie Victoria en Daniël feliciteren!

  Comment by Isabella — 28/02/2009 @ 11:40 AM

 7. Leuk zeg dat ze Victoria en Daniel hebben gefeliciteerd!
  Echt vreselijk die vliegtuigramp! Vind het echt verdrietig voor familie die bekenden moeten missen! Ik wens ze sterkte!

  Comment by oranjefan — 28/02/2009 @ 4:24 PM

Leave a comment