Vanmiddag om 15.50 uur arriveerde Prinses Máxima bij het jeugdoperahuis in Amersfoort. Ruim van te voren waren wij er al en een uurtje van te voren mochten we toch wat dichterbij de rode loper gaan staan. Helaas stond bij aankomst de pers ervoor, dus had ik niet echt goede gelegenheid om goede foto’s te maken. Er werd heel hard geroepen naar de Prinses en toen zwaaide ze nog even naar het publiek. Doordat het nog wel even duurde voordat ze weer weg ging, hebben we nog even met Arnold (haar persoonlijke chauffeur) staan praten. Rond 17.30 uur vertrok Prinses Máxima weer, gelukkig nam ze deze keer veel meer tijd voor publiek. Ze gaf eerst nog een hand aan het bloemenmeisje en de burgemeester voor ze naar ons toe kwam. Opnieuw werd er weer hard geroepen en Prinses Máxima liep even naar de auto toe, om haar boeketje en haar tas op de auto te leggen. Toen ze haar handen vrij had, kwam ze naar ons toe. Naast mij stonden meisjes die ook wat gaven en ze bleef er best lang hangen. Voor dat ik het wist en met mijn camera nog voor mijn neus legde iemand haar hand op mijn schouder en hoorde ik: ‘Hè moeder en dochter! Hoe is het met u?!’ Toen ik mijn camera weg haalde, zag ik dat het Prinses Máxima was die het vroeg! Ik zei dat het goed met mij ging en gaf haar de collage die ik had gemaakt voor haar. Deze collage bestond uit foto’s die ik heb gemaakt op Prinsjesdag. ‘Ohja, wat leuk zeg!’ Ze bedankte me en liep weer terug naar de auto. Verder op waren er ook nog mensen die wat voor haar hadden, dus er werd geroepen dat er nog meer mensen waren. Ze draaide zich om en liep weer naar het publiek toe. Na eindelijk alles aangenomen te hebben stapte ze in de auto en kon ze eindelijk naar huis toe.© FanvanMáxima, niet overnemen!

Tags:

19 Comments »

 1. Je hebt weer mooie foto’s kunnen maken.
  Bij ons zijn ze ook redelijk gelukt.

  Comment by Nellie — 02/10/2010 @ 7:49 PM

 2. Leuk dat je weer naar Maxima bent geweest. Je hebt erg veel mooie foto’s gemaakt!

  Comment by Gerdien — 02/10/2010 @ 8:19 PM

 3. Wat leuk dat je erbij was! Je foto’s zijn ook deze keer weer super tof! Leuke outfit van Maxima! :)

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 02/10/2010 @ 8:24 PM

 4. Een prachtige reportage,de moeite van het wachten waard. Heeft Maxima weer een nieuwe ring om, weet je dat ook?

  Comment by marie — 02/10/2010 @ 10:58 PM

 5. Ha die iris, wat een prachtige fotos heb je gemaakt, ze zijn super! Gaaf dat ze jou en je moeder weer herkende, moet een heel leuk gevoel zijn lijkt me! Ik zie op één foto dat ze mn cadeautje aanpakt, zou je voor me kunnen kijken bij jullie foto´s of dat ergens duidelijker te zien is en of ik er toevallig ergens bij sta, ik zou heel graag die fotos willen hebben namelijk, alvast heel erg bedankt voor de moeite! Liefs, Dagmar

  Comment by Dagmar — 02/10/2010 @ 11:19 PM

 6. Wat een prachtige foto’s! Ze staat er leuk op; spontaan en weer super hip gekleed. Zo’n jurk wil ik ook!

  Comment by Anneke — 03/10/2010 @ 8:55 AM

 7. Mooie foto’s heb je gemaakt hoor!!! Wat staan natuurkleuren Máxima toch goed.
  En wat hebben wij toch een geweldig lieve prinses!!!!

  Comment by Corintha — 03/10/2010 @ 10:44 AM

 8. Wat leuk! en wat heb je ook mooie foto’s kunnen maken!

  Comment by Tom — 03/10/2010 @ 11:45 AM

 9. Wat leuk dat je haar zo snel alweer naar Prinsjesdag zag en daar een collage van hebt gegeven!! En hoe leuk die reacties van haar! Straks krijg je nog een keer een uitnodiging om gezellig bij te kletsen op de Horsten… hihihi. Maar weer hele mooie foto’s! Echt gaaf dat ze even voor jou in je lens keek! En leuk jurkje had ze aan.

  Comment by Gabriëlla — 03/10/2010 @ 7:37 PM

 10. Je hebt mooie foto’s gemaakt

  Comment by Claudia — 03/10/2010 @ 8:09 PM

 11. Leuke foto´s heb je gemaakt Iris! Gaaf dat ze jullie herkende!
  Je hebt op Prinsjesdag ook mooie foto´s kunnen maken vanuit het persvak, misschien hangt ze de collage wel ergens op thuis op de Horsten ;-) .

  Comment by Marieke — 04/10/2010 @ 9:12 AM

 12. Super mooi!

  Comment by Lichelle — 04/10/2010 @ 4:41 PM

 13. Mooie foto’s! Ze zag er leuk uit!

  Comment by Mariska — 04/10/2010 @ 4:57 PM

 14. Je hebt mooie foto’s gemaakt leuk dat ze ook even naar jullie toekwamen

  Comment by Anne — 04/10/2010 @ 5:58 PM

 15. Wie is dat meisje voor Maxima ben jij dat?
  Dat denk ik haast niet….

  Comment by Prinsessefan — 04/10/2010 @ 6:21 PM

 16. Nee, dat is Iris niet hoor. Iris is veel ouder ;-)

  Comment by Gabriëlla — 05/10/2010 @ 7:28 AM

 17. Leuk, dat je Máxima weer hebt gezien! Ben je ook nog met haar op de foto geweest?

  Comment by Francine — 05/10/2010 @ 5:56 PM

 18. Sorry voor de late reactie op deze log. Als ik het me goed herinner stonden hier foto’s van jou over op ATR en het stond ook nog steeds op de planning je log hierover te bezoeken. Wat een superfoto’s heb je zeg, veel close-ups en Máxima staat er zo leuk op steeds. Dat kan haast niet mooier, denk ik dan… + haar leuke outfit die dag, maakt het helemaal af!

  Comment by Mari — 18/10/2010 @ 10:06 PM

 19. Hallo Iris,

  wat heb je een leuke hobby en wat een mooie foto’s maak je !

  Comment by Mireille — 01/04/2011 @ 1:02 PM

Leave a comment