Maxima in Roemenië

26th November 2008

Prinses Máxima was dinsdagochtend 25 november in de hoofdstad van Roemenië, Boekarest. Er werd een rondetafelbijeenkomst gehouden over microfinancieringen. Máxima besprak met de deelnemers van de bijeenkomst het belang van een toegankelijke financiële sector. De bijeenkomst werd georganiseerd door de Royal Bank of Scotland in Roemenië en werd bijgewoond door bankiers, microfinancieringsinstellingen en wet- en regelgevers. ’s Middags ging Máxima op bezoek bij de ProCredit Bank. ProCredit Bank is een bank met de focus op het verlenen van kredieten aan kleine ondernemers, spaargedrag bevorderen en verantwoord bankieren. Prinses Máxima woonde een bijeenkomst bij met ouderen over financiële voorlichting en een les aan schoolkinderen over omgaan met geld. Prinses Máxima zet zich sinds haar huwelijk in voor microfinancieringen.

Tags:

4 Comments »

 1. Mooie foto!

  Comment by Claudia — 27/11/2008 @ 2:09 PM

 2. heeej! Wat super gaaf dat j een site ben begonnen, ziet er leuk uit zeg! :D

  Comment by Eliane — 27/11/2008 @ 4:44 PM

 3. [...] toegankelijke financiële sector. ’s Middags ging Máxima op bezoek bij de ProCredit Bank (klik HIER voor eerdere log over dit [...]

  Pingback by » Outfit Máxima — 19/02/2009 @ 12:28 PM

 4. ik ben cristian at romenia

  Comment by Moldoveanu Cristian — 11/09/2009 @ 1:37 PM

Leave a comment