Prinses Máxima 10 jaar in beeld

Dit jaar is het 10 jaar geleden dat Prinses Máxima steeds vaker aan de zijde van Prins Willem-Alexander gezien werd, ze werd vaak in Argentinië en Nederland gefotografeerd en verscheen ook op feesten van op Koninklijke Familie. De speculaties begonnen over een eventuele verloving. Ze verhuisde van New York naar Brussel om dichter bij de Prins te kunnen zijn. De populariteit van Máxima in Nederland begon al te groeien. Daarom verschijnt er op deze site een serie: ‘Máxima 10 jaar in beeld’. De serie gaat over de afgelopen 10 jaar dat Prinses Máxima zowel in beeld kwam van Prins Willem-Alexander als het Nederlandse volk.

————————————————————————————

Deel 10: Mijn ervaringen met Prinses Máxima
Dit is het tiende en laatste deel van deze serie. In dit laatste deel behandel ik mijn eigen ervaringen met Máxima. We gaan vier jaar terug, maar we gaan ook naar een week terug. Het is dus verschillend en leuk. Al een half jaar is er op deze website een pagina waar ik al mijn ervaringen met de Koninklijke Familie bijhoud en als je op de plaatjes klikt, kom je bij het uitgebreide verslag met zelfgemaakte foto’s. Klik HIER om naar deze pagina te gaan.

Mijn ervaringen in 2006 en 2007
- Op 29 april 2006 was ik al jaren lang fan van Prinses Máxima en zou ik haar eindelijk in het echt gaan zien, namelijk op Koninginnedag. We hadden een grote bloemen voor haar gekocht, maar omdat ze haast hadden, moesten ze helaas snel doorlopen. Prinses Annette heeft later dan toch de bloem nog meegenomen en aan Prinses Máxima gegeven. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s van Koninginnedag 2006.
- Het was 1 september 2007 toen Prins Willem-Alexander zijn verjaardag vierde op Paleis het Loo in Apeldoorn. Wij mochten uiteraard niet het terrein op van Paleis het Loo, maar we mochten we bij de uitrit gaan staan. Helaas kwamen Prinses Máxima, Prins Willem-Alexander en hun drie kinderen via de andere ingang, dus we hebben ze alleen vanuit de verte gezien. Wel kwamen alle busjes voor ons lang waar de buitenlandse royals en ook nog de Nederlandse prinsen en prinsessen in zaten. Zo heb ik Prinses Mathilde, Prinses Aimée, Prinses Marilène en Prinses Victoria heel goed kunnen zien. Foto’s maken ging niet, omdat de ramen heel erg weerspiegelden en omdat ze door de snelheid bewogen waren. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.

Links: Koninginnedag 2006 en twee foto's rechts: 01-09-'07

Mijn ervaringen in 2008
- Mijn allereerste keer dat ik Prinses Máxima iets hebben kunnen aanbieden en daarna ook een hand heb gehad, was op 28 februari 2008. Prinses Máxima was in het Klimaatbos in Biddinghuizen en ze kwam daar tekeningen van kinderen begraven voor de toekomst. Klik HIER voor de log.
- Op 21 juni 2008, voordat Prinses Máxima naar het EK voetbal (Nederland tegen Rusland) ging, kwam ze naar Utrecht om daar een boek te overhandigen. Met het vertrek heb ik Prinses Máxima iets voor Prinses Alexia’s derde verjaardag kunnen geven. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.
- Burendag wordt elk jaar gedaan, Prinses Máxima was er op 20 september 2008 ook bij. Het was een onaangekondigd bezoek, maar het was wel druk. Ook nu had ik wat voor haar meegenomen en Prinses Máxima wilde ook wel met mij op de foto. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.
- Op 2 november 2008 werd Benjamin van Vollenhoven gedoopt op Paleis het Loo. Dit was de eerste keer dat ik bijna alle kinderen zag. Prinses Máxima kwam samen met Prinses Ariane. Klik HIER voor de log.
- De laatste keer dat ik Prinses Máxima zag in 2008, was weer in Utrecht. Ze was aanwezig bij het Maatjesfeest en Taalontmoetingen. Dit was de eerste keer dat Prinses Máxima liet merken dat ze me herkende. Ook hier heb ik haar wat aan kunnen bieden. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.

Al mijn ervaringen in 2008

Mijn ervaringen in 2009
- De eerste keer dat ik Máxima in 2009 weer zag, was op Koninginnedag 2009 in Apeldoorn. Klik HIER voor de log.
- Op 5 juni 2009 ging Prinses Máxima naar Arnhem, naar de Mode Biënnale. Klik HIER voor de log.
- Een dag later, op 6 juni 2009, werd de nazit van Koninginnedag gehouden en werd er door de Koninklijke Familie een tentoonstelling bezocht. Dit alles werd gedaan op Paleis het Loo en door veel mensen werd het beschouwd als een soort mini Koninginnedag. Klik HIER voor de log.
- Prinses Alexia ging op 29 juni 2009 voor het eerst naar de basisschool. ‘s Middags ging Prinses Máxima naar een openbare bibliotheek in Wassenaar. Ik heb haar nog een cadeautje voor Alexia gegeven en ben weer met haar op de foto geweest. Klik HIER voor de log.
- Op 15 september 2009 maakte ik mijn eerste Prinsjesdag mee. Deze dag werd ik gevolgd door Hart van Nederland. En ook nu herkende Prinses Máxima mij. Ik heb de Gouden Koets gezien en ik ben ook naar Noordeinde geweest. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.
- Op 3 oktober 2009 woonde Máxima de viering bij van het 30-jarig bestaan van BorstkankerVereniging Nederland in DeFabrique in Utrecht. Tijdens deze gelegenheid hield Prinses Máxima het niet droog. Klik HIER voor de log.
- Bijna twee weken later kwam Prinses Máxima naar Paleis het Loo om twee tentoonstellingen bij te wonen. Het was heel erg druk, dus helaas kon ik mijn cadeatuje niet geven, maar haar chauffeur heeft het wel meegenomen en later in de auto aan haar gegeven. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.
- Prinses Máxima komt vaak naar Utrecht. Ook op 12 november 2009 kwam ze naar Utrecht, het Geldmuseum. De Prinses kwam naar ons toe ondanks dat ze tegen de zon in moest kijken. Klik HIER voor de log.
- De laatste keer in 2009 dat ik Máxima zag, was samen met Willem-Alexander en Beatrix. Ze kwamen naar het circustheater in Scheveningen om de viering van het 50-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren bij te wonen. Klik HIER voor de log.

Al mijn ervaringen met Prinses Máxima in 2009

Ervaring 2010:
- Afgelopen maandag, 1 maart 2010, zag ik Prinses Máxima weer voor het eerst in 2010. Ze was net terug vanuit Vancouver en moest die dag naar Amsterdam toe. Ze woonde het Women Inc. Festival bij. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte foto’s.

Prinses Máxima op 1 maart 2010, mijn eerste ervaring in 2010

© FanvanMáxima

Tags:

16 Comments »

 1. Wauw, ik ben echt jaloers op je! Ik heb heel je archief eens bekeken, heel mooi! Ben je dit jaar ook weer van plan om naar Koninginnedag te gaan? :)

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 05/03/2010 @ 8:54 PM

 2. Het is de bedoeling dat ik ook ga, heb er echt zin in! Wordt m’n eerste Koninginnedag met de royals!!! ;-)

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 05/03/2010 @ 9:14 PM

 3. Heel leuk dat je ze al zoveel keer ontmoet hebt.

  Comment by bedankkaartjes — 06/03/2010 @ 9:47 AM

 4. Leuk dat je Máxima al zo vaak hebt gezien! Hopelijk komen er dit jaar nog vele leuke ervaringen bij :)

  Comment by Mirjam — 06/03/2010 @ 10:00 AM

 5. heele leuke foto’s super

  Comment by Gerrianne — 06/03/2010 @ 1:44 PM

 6. Wat leuk dat je laatste logje uit deze serie over jouw ontmoetingen met Maxima gaat ! Je hebt ze best al veel gezien zeg ! Heel erg mooie foto’s ook !

  Comment by Royallife — 06/03/2010 @ 3:10 PM

 7. Leuke log zeg! Mooi dat je je je zelfgemaakte foto´s weer ff showt!

  Comment by Henriette! — 06/03/2010 @ 4:53 PM

 8. Wauw! Supermooie foto’s!
  Bedankt voor je reactie op hyves trouwens!

  Comment by Jeanine — 06/03/2010 @ 5:07 PM

 9. wauw… wat heb jij maxima vaak gzien! ik ben echt jaloers op je, hopelijk ga je ze nog vaak zien!

  Comment by henrieke — 06/03/2010 @ 5:18 PM

 10. Super gaaf gedaan! Je hebt haar al zovaak gezien, super

  Comment by Gabriëlla — 06/03/2010 @ 9:12 PM

 11. Leuke log

  Comment by Claudia — 06/03/2010 @ 9:42 PM

 12. Mooi gedaan hoor, deze log! Wat heb jij Máxima al vaak ontmoet, met als resultaat deze prachtige foto’s!!!!

  Comment by Corintha — 07/03/2010 @ 1:52 PM

 13. Weer een erg mooie log!!

  Comment by Tom — 07/03/2010 @ 4:10 PM

 14. Mooi overzicht! Je hebt Maxima al vaak gezien!

  Comment by Lichelle — 07/03/2010 @ 8:52 PM

 15. Wauw, wat heb jij Maxima al veel gezien, zeg! Echt supercool! Dat het een hele leuke prinses is, weet ik (gelukkig) ook uit eigen ervaring!

  Comment by Judith — 08/03/2010 @ 6:50 PM

 16. Wauw, wat heb je al veel ervaringen met prinses Maxima, geweldig!!!!!!
  En wat maak je mooie foto’s, je bent een natuurtalent, liefs

  Comment by oma — 14/03/2010 @ 10:27 AM

Leave a comment