In de extra’s wil ik o.a zegenwensen, mooie uitspraken, dingen die Máxima ontroerden met jullie delen. Dat kan zowel met een doop zijn, maar ook met haar huwelijk. Deze keer laat ik een stukje zien die Deodaat van der Boon voorlas met de doop van prinses Ariane. Deze woorden ontroerden Máxima, van trots..:

In de opmaat tot deze doopdienst, vroegen we ons af: Wat willen we met het dopen van onze kinderen zeggen? Want voor u vanzelfsprekend , ben ik u dankbaar, dolgelukkig met drie klásse dochters; een drie sterren stel, uw A-team. Met hun eigenheid, onderscheiden naar zoals ze zijn- kinderen van wie u beseft hoezeer ze hun eigen wonder in zich dragen. Is het niet het kostbaarste wat ouders hun kinderen mee kunnen geven; juist dát besef. Het besef dat jij er mag zíjn.Doop prinses Ariane.
© RVD

Tags:

3 Comments »

  1. Mooie woorden die hij uitsprak! :)

    Comment by Gerdien — 30/12/2008 @ 4:42 PM

  2. Echt mooie woorden!

    Comment by Claudia — 30/12/2008 @ 7:48 PM

  3. [...] prinses Ariane. De eerste traan was bij het stukje over het drie sterren stel, hún A-team (klik HIER). Deze keer de zegenwensen die het zusje van Máxima, Inés, uitsprak voor haar nichtje. Ook [...]

    Pingback by » Inés Zorreguieta — 31/01/2009 @ 5:00 PM

Leave a comment