Op 1 september 2007 vierde prins Willem-Alexander zijn 40ste verjaardag op Paleis het Loo in Apeldoorn. Als er iets op Paleis het Loo te doen is of er komen royals, probeer ik er meestal bij te zijn. Dus ook deze keer was het weer raak. Familie, vrienden, buitenlandse royals, veel mensen waren uitgenodigd. De buitenlandse royals logeerden in De Keizerskroon, een hotel om de hoek bij Paleis het Loo. Mensen gingen dus bij de ingang staan om al die royals te zien. Ik ben bij Paleis het Loo gaan staan. Na een poosje wachten kwamen daar paarden aan, met een koets. Daar zagen we Máxima, Alexander, Amalia, Alexia en Ariane in zitten! Daarna kwamen alle gasten langs. Daarvan heb ik geen foto’s gemaakt, omdat ze te snel gingen en daardoor werden de foto’s niet mooi en bewogen. Ik heb wel 1 foto proberen te maken van Carlos (zoon van Irene), maar die is mislukt (foto 5 in de collage). Daarom hebben we maar gewoon gekeken. Er waren veel royals die je even snel zag, omdat ze aan de andere kant zaten. Maar ik heb Aimée, Victoria van Zweden, Mathilde van België heel erg goed gezien. Ook heb ik prinses Badiya bint El Hassan van Jordanië en Sophie, gravin van Wessex zien zitten. De enige bus die wat langzamer reed, was de bus waar de van Vollenhovens in zaten. Dus ook hun heb ik bijna allemaal kunnen zien.

Verjaardag Willem-Alexander, Apeldoorn.

Tags:

5 Comments »

 1. Wat leuk dat je hier ook al bent geweest! Gaaf dat je zoveel Royals goed hebt kunnen zien! :)

  Comment by Mirjam — 20/12/2008 @ 6:40 PM

 2. Mooie foto’s!

  Comment by Claudia — 20/12/2008 @ 7:46 PM

 3. Ik dacht: Ik ga eens even kijken wat je allemaal al hebt beleeft, maar jeetje zeg, wat moet dit ook een bijzondere ervaring zijn geweest! Ook buitenlandse royals!! Pff, dat zie je niet vaak. Echt heel erg leuk voor je!!

  Comment by Gabriëlla — 11/07/2009 @ 8:28 PM

 4. leuke foto’s

  Comment by Gerrianne — 13/07/2009 @ 9:48 AM

 5. [...] ging niet, omdat de ramen heel erg weerspiegelden en omdat ze door de snelheid bewogen waren. Klik HIER voor de log met zelfgemaakte [...]

  Pingback by » Máxima 10 jaar in beeld: deel 10 — 05/03/2010 @ 7:37 PM

Leave a comment