Mercedes Del Campo Jewelry

23rd August 2016

Koningin Máxima heeft een grote juwelencollectie. Ze kan putten uit de koninklijke kluis, maar ze koopt haar sieraden ook wel in het buitenland. Tijdens de fotosessie van 2013 in de tuin van de Eikenhorst verscheen ze in een jurk van NATAN. Ze combineerde het met een handgemaakte ketting van Mercedes Del Campo Jewelry uit Spanje. Ook in Argentinië is het merk te vinden. De ketting die onze koningin heeft, is gemaakt van koraal, hoorn en citrien.

© Mercedes Del Campo & RVD

Tags:

2 Comments »

  1. is het merk ook online te koop?

    Comment by marja — 24/08/2016 @ 9:26 AM

  2. De website van het merk ligt eruit (http://www.mercedesdelcampo.com/), maar wie weet dat je via de website ook sieraden kunt kopen.

    Comment by Iris Schut — 24/08/2016 @ 10:44 AM

Leave a comment