Een kijkje in de garderobe van onze koningin; van haar avondjurken tot haar kapsels, van haar juwelen tot haar schoenen. Alles wordt onder de loep genomen door royaltydeskundige Josine Droogendijk in haar boek Modekoningin Máxima. Josine begon een blog als groot fan van onze (toen nog) prinses en besloot daarna een modeblog te starten. Ik mag een exemplaar van het boek weggeven!

Vermeld in een reactie hieronder je naam, mailadres en de reden waarom jij vindt dat Máxima een modekoningin is. Jullie hebben tot 23 september de tijd om te reageren; succes!

Deze actie is inmiddels verlopen. De winnares is: Corry! Gefeliciteerd!

© Modekoningin Máxima

Tags:

7 Comments »

 1. Máxima is onze modekoningin want ze komt altijd stijlvol & eigentijds voor de dag. Het maakt niet uit waar ze naartoe gaat ze ziet er altijd keurig uit en ze past zich qua kleding aan elke gelegenheid aan.
  Het is een koningin om trots op te zijn!

  Comment by Esther Potters — 11/08/2016 @ 7:20 PM

 2. De prachtige vrouw heeft echt een eigenzinnige stijl. Ze draagt maar zelden iets wat haar minder flatteert. Er zijn zelfs kledingstukken die lijken op exemplaren in mijn eigen kledingkast. Oke, die van haar zijn “wat” duurder en meestal zie je dat er ook wel aan af. Maar ik heb zelfs een “kopie’ van een rok van haar die minstens zo mooi is. Toppers vond ik trouwens wel het zwarte leren jurkje en beige overkneelaarzen. Zeer gewaagd en sexy, maar tevens ontzettend elegant.

  Comment by Anita H. — 13/08/2016 @ 12:37 PM

 3. Koningin Maxima draagt heel wat mooie kledingstukken, ze volgt wel degelijk de laatste mode op de voet. Dat laat ze ook wel zien qua het dragen van jumpsuits, en tja, zelfs met de minder mooie kledingstukken, zoals de culotte van Natan, die min of meer berucht is. Niet alles wat ze draagt is mooi, maar ze volgt de mode absoluut! En ik wordt helemaal blij als ze kleding draagt van Claes Iversen, Jan Taminiau of andere Nederlandse ontwerpers. Mijn favoriete japon is natuurlijk de inhuldigingsjapon van Jan Taminiau, met als perfecte 2e de japon die ze droeg op Prinsjesdag 2015, eveneens van Jan Taminiau. Van mij mag ze overigens wel iets minder gaan voor Natan, en iets meer in Nederland gaan rondkijken. Maar gelukkig kiest ze ook geregeld voor andere ontwerpers/merken. Leuk dat we haar in Rio ook in Griekse kleding zagen! Gezellig geshopt in de vakantie in Griekenland!

  Comment by Petra — 24/08/2016 @ 8:44 AM

 4. Ik heb het boek zelf natuurlijk al… Maxima is zo inspirerend!
  maar ik zou het boek graag weggeven aan een vriendin die inmiddels ook fan is…

  Comment by marja — 24/08/2016 @ 9:26 AM

 5. omdat ze op heel eigen wijze haar stijl naar voor durft te brengen en heel vernieuwend kan overkomen ze boeit door telkens anders te zijn en niet voorspelbaar

  Comment by ninezodiac@hotmail.com — 24/08/2016 @ 1:08 PM

 6. Maxima weet zich, in mijn ogen, altijd gepast te kleden. Ze houdt rekening met de gelegenheid waarbij ze aanwezig is en draagt daarvoor regelmatig speciaal daarvoor ontworpen kleding. Ze is niet bang om kleding te dragen die heel modern is, maar ook draagt ze kleding die al enkele jaren oud is. Door toevoeging van accessoires weet ze er weer een mooi geheel van te maken. Het mooiste is trouwens haar prachtige gezicht en haar meelevendheid.

  Comment by Corry — 27/08/2016 @ 8:38 PM

 7. In mijn ogen is Koningin Maxima dé modekoningin omdat ze feilloos duurdere stukken met iets goedkopere stukken weet te combineren. Daarnaast zorgt zij er te allen tijde voor dat zij benaderbaar is, of zij nu naar een gala gaat of naar een evenement als de Olympische Spelen zoals onlangs in Rio, haar kleding straalt klasse uit en is tevens modern en sommige items zou je simpelweg kunnen kopieëren vanuit een Zara of Mango.

  Comment by Sandra — 01/09/2016 @ 11:50 AM

Leave a comment