Oorbellen gekocht bij Fahoma

04th September 2015

Koningin Máxima was de afgelopen dagen in Buenos Aires om de 71ste verjaardag van haar moeder te vieren. Het was een bliksembezoek, maar de koningin shopt ook nog regelmatig in haar moederland. Zo komt ze ook bij Fahoma, een Argentijnse juwelier. Onderstaande oorbellen zijn voorbeelden die ze bij de juwelier heeft gekocht.

Koningin Máxima bezocht op 12 juni 2012 een muziekproject. De roze oorbellen die zij droeg, zijn van een Franse ontwerper die zijn juwelen bij Fahoma verkoopt. Vandaag bevestigde de juwelier dat aan FanvanMáxima.

Twee jaar geleden poste de juwelier al trots dat Koningin Máxima ook een ander paar oorbellen droeg van Fahoma.

© FanvanMáxima, Fahoma en screenshot van Facebook

Tags:

3 Comments »

  1. Warme kleuren hebben die oorbellen, mooi!

    Comment by Corintha — 05/09/2015 @ 4:06 PM

  2. Ik vind ze prachtig!

    Comment by Anonymous — 08/09/2015 @ 8:21 PM

  3. Ik vind ze geweldig!

    Comment by Dorien — 08/09/2015 @ 8:21 PM

Leave a comment