Het mooie weer komt er weer aan en we hebben al een aantal zonnige dagen gehad. Koningin Máxima draagt vaak zonnebrillen. Ook tijdens haar reizen naar het buitenland brengt ze verschillende zonnebrillen mee. Naast dat ze brillen heeft van Armani, Gucci, Chanel, Prada en nog een aantal merken, heeft ze er meerdere van Tom Ford. Ze zijn herkenbaar aan de naam van het merk op het linkerglas van de zonnebril.

De onderstaande zonnebril ‘Whitney’ hebben we tot nu toe het vaakst gezien bij koningin Máxima.

De onderstaande zonnebril ‘Carrie Vintage’ kunt u kopen voor €247,95. Klik HIER.

De onderstaande zonnebril is nog redelijk nieuw. Ik heb geen exacte versie op internet gevonden (maar het merkje is duidelijk zichtbaar op deze foto). Daarom twee vergelijkbare versies, waarvan de bovenste voor €219,-. Klik HIER.

Tijdens de zomerfotosessie van 2012 in Wassenaar droeg koningin Máxima ook een zonnebril van Tom Ford (merk HIER duidelijk te zien). Ook hier heb ik geen exacte versie van teruggevonden, maar de aansluiting van de pootjes aan de montuur van de zonnebril is duidelijk hetzelfde. De onderstaande versie kun je HIER voor €284,- kopen.

Ik sluit niet uit dat ook deze zonnebril van Tom Ford is. Ik heb al een bril gevonden met veel gelijke kenmerken, maar het verschilt nog teveel waardoor ik het nog niet met zekerheid kan zeggen. En ik heb ook nog geen foto’s gevonden waar ik het merkje kon ontdekken.

© Tom Ford, RVD/Beeldcentrum Rijksoverheid, Bea Moedt & Blauw Bloed

Tags:

No Comments »

No comments yet.

Leave a comment