Ellen Beekmans is een sieradenontwerpster die we inmiddels al wel kennen. Vijf jaar geleden begon ze met het maken van eigen sieraden. ”Ik kon nooit mooie sieraden voor mezelf vinden”, vertelt Ellen. Daarom dook ze de zolder op en verzamelde ze – naar eigen zeggen – alle oude lelijke sieraden en maakte er mooie nieuwe sieraden van. Dit beviel haar zo goed, dat ze een eigen sieradenlijn begon. De ontwerpster houdt van vrouwelijke en vooral kleurrijke sieraden. Daarom past het ook zo goed bij onze koningin, vindt ze. ”Koningin Máxima kan heel veel kleuren hebben, vooral warme kleuren staan haar.” Ellen mag inmiddels een aantal bekende Nederlanders tot haar vaste klantenkring rekenen: Yvon Jaspers, Irene Moors, Dionne Stax, Froukje de Both, Leontine Borsato en ga zo maar door!

Toen Koningin Máxima haar 40ste verjaardag vierde in 2011, besloot Ellen haar een aantal paar oorbellen cadeau te doen. Nog geen half jaar later verscheen de koningin in het openbaar met haar oorbellen! Ze droeg de oorbellen uit de Bloemenpracht collectie van de ontwerpster. De oorbel bestaat uit een Dahlia-bloem met een pegel van apricot kleurig turkoois. De lengte van de oorbel is 5,5 centimeter. Ellen houdt niet van te veel bling bling. Het sieraad moet subtiel aanwezig zijn. ”Eerst de vrouw, dan het sieraad.” Voor zover Ellen weet, is dit het enige paar wat de koningin heeft gedragen. Koningin Máxima heeft deze oorbellen al meer dan vijf keer gedragen.

FanvanMáxima mag een paar oorbellen weggeven! De oorbellen zijn natuurlijk perfect voor Koningsdag! Hoe je kan winnen? Stuur een mail naar fanvanmaxima@live.nl met een leuke, originele reden waarom jij deze oorbellen wilt winnen. Deel de actie ook via Twitter en Facebook (is geen voorwaarde). Je hebt tot 20 april de tijd. De winnaar krijgt op 21 april persoonlijk bericht. En nee, ook dit keer hoef je niet perse fan te zijn van de koningin om mee te kunnen doen. Ook sieradenliefhebbers mogen inzenden. Heb je niet gewonnen? Klik HIER om ze online te bestellen voor €29,95.

© Met heel veel dank aan Ellen Beekmans!

Tags:

8 Comments »

 1. ooohhh… Die oorbellen zijn gaaf bij de oranje sloof die we met koningsdag aan trekken! Helemaal leuk!
  Succes met alles!
  Groetjes vanuit Wijchen
  Wilma

  Comment by Wilma Sanders — 30/03/2015 @ 8:18 PM

 2. De perfecte oorbellen voor koningsdag, nu nog een jurk erbij zoeken. Laat 27 april maar komen!

  Comment by Helma Goedings — 30/03/2015 @ 9:18 PM

 3. Die Maxima oorbellen wil ik wel heel graag winnen!
  Gr Marije

  Comment by marije — 30/03/2015 @ 9:35 PM

 4. Deze beeldschone oorbellen van Ellen Beekmans had ik al een paar keer gespot bij Maxima, ze staan haar ook prachtig. Ze fleuren haar outfits hememaal op. De oorbellen hebben ook mijn hart gestolen, zo’n mooie kleur en model! Ik wil heel graag pronken met deze schoonheden tijdens Koningsdag (en natuurlijk ook tijdens heerlijk zonnige dagen)!

  Comment by Ellen Verbunt — 31/03/2015 @ 2:26 AM

 5. Beste bezoekers,

  Bedankt voor jullie reacties! Ik kan alleen de inzendingen meerekenen die naar fanvanmaxima@live.nl zijn gestuurd. Stuur me dus een e-mail!

  Groet,

  Iris Schut/FanvanMáxima

  Comment by Iris Schut — 31/03/2015 @ 11:02 AM

 6. Wow, die zijn supermooi! Die passen super bij mijn Koningsdag outfit, maar ook vooral bij mijn nieuwe zomergarderobe!

  Comment by Harriet Swinkels — 31/03/2015 @ 3:16 PM

 7. Weer een mooie actie Iris. Dit keer helaas niet mijn kleur. Maar wat leuk dat je weer wat weggeeft!

  Comment by Marianne — 07/04/2015 @ 10:55 PM

 8. Prachtig en die staan zo mooi bij mijn oranje outfit ;-) ik doe mee!

  Comment by chucky1012 — 11/04/2015 @ 8:02 AM

Leave a comment