Het koningspaar heeft vandaag een streekbezoek gebracht aan de Groningse en Drentse Veenkoloniën. Tijdens het bezoek stonden de sociale en economische ontwikkelingen in dit gebied centraal. Met innovatieve oplossingen werken bedrijven, overheden, onderwijsinstellingen en inwoners samen om de Veenkoloniën verder te versterken. Achtereenvolgens bezochten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima Veendam, Stadskanaal, Emmer-Compascuum en Emmen. FanvanMáxima was bij de bezoeken aan het bedrijf Wedeka in Stadskanaal en Stenden Hogeschool in Emmen.

Stadskanaal

Emmen

© FanvanMáxima, overname verboden

3 Comments »

  1. Wat een prachtige, schitterende foto’s heb je gemaakt! Gaaf dat je er bij was!

    Comment by The World of Royals - Kids Clothes — 18/02/2015 @ 8:47 AM

  2. Zo wat een mooie foto’s, ze zag er ook weer super mooi uit.

    Comment by Anonymous — 19/02/2015 @ 4:31 PM

  3. Prachtige foto’s. Met dank!

    Comment by Dorien — 23/02/2015 @ 9:47 PM

Leave a comment