Verjaardag prinses Margriet.

12th December 2008

We gaan richting kerst, een gezellig tijd met veel lichtjes en kaarsjes. Daarom is deze tijd voor de koninklijke familie ook fijn om thuis te zijn met hun gezin/familie. Dit is dan ook de reden waarom Máxima niks tot weinig verplichtingen heeft. Zoals je misschien al wel hebt gemerkt, heb ik al veel logjes geplaatst over mijn eigen foto’s. Ook deze keer daar een logje over. Deze keer over Margriets verjaardag in theater Orpheus, Apeldoorn. Tot mijn verbazing kwam Máxima niet en dus heb ik iedereen gezien, behalve Máxima. Toch plaats ik deze belevenis wel! Ik stond helemaal vooraan, langs de rode loper. Ik heb alle prinsessen een hand gegeven, Marilène, Annette, Laurentien, Aimée, Mabel en Anita! Ook heb ik Pieter-Christiaan nog een hand gegeven! Alle prinsen en prinsessen kwamen naar onze kant toe, en de pers baalde wel een beetje. Want hun wilden ook mooie foto’s! Laurentien vroeg nog aan ons: ” Staan jullie hier al lang? ”  En prinses Annette knipoogde naar me toen ze me een hand gaf, alsof ze met die knipoog bedoelde: ‘Ik ken jou!’ En dat klopt, want met Koninginnedag 2006 heb ik haar ook een hand gegeven én heb zelfs toen nog met haar staan praten (klik voor uitgebreide log HIER). Doordat iedereen naar ons toe kwam konden wij mooie foto’s maken. Ook ben ik nog een aantal keer op Blauw bloed te zien geweest. Iedereen stond een half metertje van ons af! Toen iedereen binnen was, zijn we nog voor het raam gaan staan kijken. En we zagen bovenaan de trap, Laurentien met Annette praten! Even later kwam Pieter van Vollenhoven van de trap af en zwaaide naar ons, hij liep richting de zaal. Verder ging de rest van de Koninklijke familie via boven de trap en iedereen zwaaide nog eventjes. Zoals ik al zei: Máxima en Willem-Alexander waren er jammer genoeg niet, want Máxima’s vader is binnenkort jarig. Dus is ze nog in Argentinië. Maar ik vond het weer een leuke belevenis! Hier de foto’s die ik heb kunnen maken. Op de eerste foto zien jullie mevrouw Jorritsma. Op de laatste foto heb ik door het raam proberen te maken, want toen waren ze al binnen. Je ziet daar: Laurentien, Annette en Bernhard.

Verjaardag Margriet, 19-01-08.Verjaardag Margriet, 19-01-08.

Tags:

7 Comments »

 1. He,wat geweldig voor je dat je ze allemaal gezien hebt en zelfs een hand hebt kunnen geven! Dat is iets waar velen alleen maar van kunnen dromen joh! Groetjes Jet

  Comment by jet — 12/12/2008 @ 8:05 PM

 2. Wat mooie foto’s!

  Mijn site’s zijn:
  http://koningshuizenoveral.web-log.nl, http://beatrixenfamilie.web-log.nl, http://vollenhovens.web-log.nl, http://amaliaalexiaenariane.web-log.nl en http://nichtjesdelange.web-log.nl.

  Ik doe dit, omdat er op sommige site’s dan niet gereageerd wordt. Ik doe dit elke maand. Ik hoop dat je op deze site’s reageerd.

  Comment by Claudia — 13/12/2008 @ 12:15 PM

 3. Wat een geweldige ervaring! Ik heb jouw toen op Blauw Bloed gezien!

  Comment by Corintha — 15/12/2008 @ 2:42 PM

 4. Gaaf hor! Je zelfgemaakte foto’s! Leuk overzichtje!

  Comment by Mirjam — 19/12/2008 @ 6:30 PM

 5. Waaaauw, die foto van Anita en Annette, ge-wel-dig!!!! Je vond eht wel jammer zeker dat Máxima er niet was? Toch mooi hoor dat je iedereen een hand hebt kunnen geven!

  Comment by Gabriëlla — 11/07/2009 @ 8:30 PM

 6. super gaafe foto’s vooral die van prinses Anita

  Comment by Gerrianne — 13/07/2009 @ 9:49 AM

 7. Die van Mabel is mooi!

  Comment by Hannah — 08/10/2009 @ 9:49 AM

Leave a comment