Mirian van Kampen is een sieradenontwerpster uit Blaricum. Ze is bekend geworden door de ‘echte’ Máxima-oorbellen van haar sieradenmerk Maison van Belle. Je kent ze wel: de lange hangers met druppelvormige natuursteen. Koningin Máxima is heel groot fan en zoekt eens in de zoveel tijd nieuwe sieraden uit bij het merk. Koningin Máxima is fan van de oorbellen, maar ook van de armbanden. De Koningin is zeker al 7 jaar vaste klant. Ze koopt overigens niet alleen voor zichzelf, maar ze geeft ze ook cadeau. Zo heeft ze vermoedelijk een armband cadeau gedaan aan de Zweedse Prinses Madeleine. Ook de Prinsessen Laurentien en Margarita zijn al met sieraden van het merk gespot. ”Het mooie aan natuursteen is dat ieder paar oorbellen uniek is, ook al gebruik je dezelfde steen. Ze zijn nooit hetzelfde”, vertelde de ontwerpster me onlangs. We spraken af in de showroom van de ontwerpster, waar de medewerksters druk bezig waren met bestellingen.

Niet alleen royals, maar heel bekend Nederland is fan van het merk. Kijk maar eens premièrefoto’s door en je ziet geheid een bekende dame met oorbellen van Maison van Belle. Koningin Máxima heeft ontelbaar veel paar oorbellen van het merk. Hieronder vier foto’s waar Koningin Máxima oorbellen van Maison van Belle draagt.

De oorbellen van Maison van Belle variëren in prijs tussen de 100 en 800 euro. De armbanden kosten €450,-. En wie denkt dat Koningin Máxima ze allemaal gratis krijgt, heeft het fout. De Koningin kiest eens in de zoveel tijd zelf oorbellen uit (op het paleis, gewoon thuis of in de showroom in Blaricum) en daarna volgt er een factuur. Marian ontvangt haar klanten in de showroom, waar je ook voor last-minute cadeautjes terecht kan. Met de expertise van Mirian heb je zo een mooi cadeau gevonden!

Zoals ik al zei is Maison van Belle bekend geworden door de ‘Máxima-oorbellen’. En ik heb goed nieuws: FanvanMáxima mag een paar van die oorbellen weggeven! Het is dus dé kans om je eigen Máxima-oorbellen te winnen! Koningin Máxima droeg tijdens de strandfotosessie op 20 juli 2009 lange hangers met kobaltblauwe stenen. De oorbellen bestaan uit een hanger van rose gold en een steen van blauwe chalcedoon. De oorbellen hebben een waarde van €350,-. De oorbellen zijn ook verkrijgbaar via de website, klik HIER.

Hoe je kan winnen? Stuur een mail naar [email protected] met een leuke, originele reden waarom juist jij deze oorbellen moet winnen! Deel de actie ook via Twitter en Facebook (is geen voorwaarde). Je hebt tot 1 maart de tijd. De winnaar krijgt op 2 maart persoonlijk bericht. En nee, je hoeft niet perse fan te zijn van Máxima om mee te kunnen doen. Sieradenliefhebbers o.i.d. mogen ook inzenden!

Deze actie is verlopen. De winnaar heeft persoonlijk bericht gekregen. Op 30 maart komt de volgende actie online!

©  Heel veel dank aan Maison van Belle, klik HIER voor de contactgegevens van Mirian van Kampen!
Foto’s: FanvanMáxima, RVD & Royalblog (met toestemming)

Tags:

2 Comments »

  1. Super zeg, had dit verwacht, ga even een hele goede reden verzinnen

    Comment by Gerrianne — 11/02/2015 @ 8:01 PM

  2. Tja, zouden ze mij net zo mooi staan als Maxima?
    Ik denk het wel, ze zijn beeldig,, passen bij elke huidskleur en haarkleur.
    Sprankelend blauw. Prachtig!
    Ik wil ze, graag!

    Comment by Anne — 22/02/2015 @ 9:40 PM

Leave a comment