Juwelier Steltman

24th March 2014

Koningin Máxima beschikt naast de juwelen in de koninklijke juwelenkluis, ook naast een rijke eigen collectie juwelen. Van dure tot goedkope, van plastic tot echte diamanten. Al sinds we haar in Nederland kennen hangen er mooie sieraden in haar oren, om haar polsen en om haar vingers. De eerste juwelen waar we haar mee zagen kwamen van juwelier Steltman uit Den Haag. Haar verlovingsring, haar trouwring en andere sieraden op haar eerste officiële foto’s komen bij de Haagse juwelier vandaan. Zij zijn gespecialiseerd in juwelen bezet met diamant en kleurstenen. De juwelen worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Daarnaast verkoopt de juwelier ook internationale merken.

Onderstaande armband komt uit de Pure Gem Collection van Steltman. Vermoedelijk kreeg of kocht Koningin Máxima deze armband voor haar verloving.

Onderstaande oorbellen komen ook van juwelier Steltman.

HIER vind je vergelijkbare ringen met Máxima’s verlovingsring. Naast deze juwelen die ze rond haar verloving kreeg/kocht, heeft ze recent ook juwelen gekregen. Zo kreeg ze voor haar 40ste verjaardag een armband met gekleurde stenen en de namen van haar man en kinderen erin gegraveerd. ”Wij zijn uiteraard weer zeer trots en vereerd om samen met Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje zijn zeer persoonlijke cadeau voor Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima der Nederlanden te hebben mogen ontwerpen en vervaardigen”, aldus de juwelier op hun Facebook-pagina.

Daarnaast zou het me niks verbazen als alle drie de ringen die Máxima kreeg bij de geboortes van haar dochters (Amalia, Alexia en Ariane) ook bij de juwelier vandaan komen.

Ring geboorte Amalia (aan rechterhand). HIER een vergelijkbaar exemplaar.

Ring geboorte Alexia:

Ring geboorte Ariane:

© Juwelier Steltman, RVD/Picture Report & FanvanMáxima

Tags:

1 Comment »

  1. Wat een prachtige sieraden. Leuk logje hoor!

    Comment by Corintha — 27/03/2014 @ 8:08 PM

Leave a comment