Fotosessie Lech 2014

17th February 2014

De pers was vandaag weer in grote getalen aanwezig bij de jaarlijkse fotosessie in Lech. 17 februari, de datum waarop Prins Friso bedolven raakte onder een lawine. Nu, twee jaar later, stond een voltallige koninklijke familie voor de grote lenzen van de fotografen. Zelfs Prinses Mabel en haar twee dochtertjes waren aanwezig. Na het poseren werden die ski’s ondergebonden. Behalve Prinses Mabel ging de hele koninklijke familie met de skilift naar boven. Dat het niet altijd goed kan gaan zagen we ook, want Prinses Ariane viel. Het prinsesje werd geholpen door de beveiliging. Overigens is Ariane duidelijk aan het wisselen van haar tanden. Daarnaast zagen we Prinses Alexia met een beugel. Ze is trouwens niet de enige in het gezin met een beugel, ook Prinses Amalia heeft er één. Haar hebben we al een aantal keren gezien met een buitenboordbeugel.

De Koninklijke Familie zal nu hopelijk ongestoord kunnen genieten van de wintersportvakantie.

© RVD/ANP: Koen van Weel & Robin van Lonkhuijsen

Tags:

1 Comment »

  1. wat worden de kinderen toch groot!!

    Comment by Corintha — 02/03/2014 @ 9:24 PM

Leave a comment