17 september: Prinses Máxima aanwezig bij jubileum Woman on Wings
Activiteit: Woman on Wings is een organisatie die als doel heeft in 10 jaar 1 miljoen vrouwen op het platteland in India aan een baan te helpen. Prinses Máxima was maandagmiddag aanwezig bij de viering van het vijfjarige bestaan van deze organisatie. De viering vond plaats in Austerlitz (provincie Utrecht). Women on Wings ondersteunt Indiase ondernemers met kennis op het gebied van management, financiën, organisatie en marketing om hun producten beter te kunnen verkopen. Volgens de organisatie liggen er kansen voor Indiase bedrijven die onvoldoende worden benut door het ontbreken van lokale expertise. Women on Wings verbindt Nederlandse en Indiase experts aan een bedrijf in India die vervolgens samen op zoek gaan naar een passende en realistische bedrijfsaanpak. Door het stimuleren van groei en ontwikkeling van deze bedrijven en organisaties wordt de werkgelegenheid voor vrouwen op het Indiase platteland bevorderd.

Outfit: Prinses Máxima droeg een roze jas met beige accenten en daaronder een beige jurk met roze accenten. Ze droeg deze outfit eerder op 29 mei 2012 (klik HIER voor een foto).

Foto’s:

Klik HIER voor een fotoserie.

© Jannemieke den Besten

20 september: Prinses Máxima opent VMK-centrum bij Máxima Medisch Centrum
Activiteit: Prinses Máxima heeft vanmorgen de officiële opening verricht van het Vrouw Moeder Kind-centrum (VMK-centrum) bij het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. Na de officiële opening werd de Prinses rondgeleid door het centrum. Het nieuwe centrum is gericht op gezinsgerichte zorg: pasgeboren kind en moeder worden samen verpleegd als dit medisch mogelijk is. Zowel als een te vroeg geboren kind hoog-intensieve zorg nodig heeft, als wanneer de moeder ziek is of herstellende van de bevalling. Kindergeneeskunde, gynaecologie en medische kinderpsychologie komen samen. Het idee hierachter is dat moeder en kind beter herstellen als ze bij elkaar kunnen blijven en samen behandeld kunnen worden. Het nieuwe gebouw is zo gebouwd, dat het precies aansluit op de behoefte van de patiënten en de hierop aangepaste zorgprocessen.

Outfit: Prinses Máxima droeg een rode outfit met print van NATAN die ze eerder droeg op 28 juni dit jaar (klik HIER voor een foto). Het is nu een stuk kouder dan in juni, dus de Prinses droeg er vandaag een vestje bij.

Foto’s:



© Alice van der Plas/Omroep Brabant & Máxima Medisch Centrum/John Peters

Tags:

11 Comments »

  1. Erg leuk al die foto’s! Mooie jurkjes van de prinses.
    Jammer voor Amalia, Alexia en Ariane dat hun moeder het zo druk heeft!

    Comment by Stephanie — 20/09/2012 @ 12:25 PM

  2. Gave outfit van vandaag! De outfit van maandag is mooi, maar niet bijzonder.

    Comment by Anneke — 20/09/2012 @ 12:37 PM

  3. Zo druk heeft ze het toch niet.1 activiteit en ze kan weer naar haar prinsesjes.Ze heeeft ook niet elke dag een verplichting en als ze er een heeft, duurt deze hooguit een uurtje. Gelukkig maar, elk kind heeft zijn moeder nodig. Er zijn ook moeders die elke dag 8 uur werken.

    Comment by Floris — 20/09/2012 @ 1:14 PM

  4. Vergeet de voorbereiding niet van alles wat ze doet. Daar zitten de nodige uurtjes in. Dan nog alle vergaderingen en onoffiele verplichtingen waar wij geen weet van hebben.Geloof maar dat haar dagen van ‘s morgens tot ‘s avonds gevuld zijn met meer dan 8 uur werkzaamheden .Maar goed ze hebben natuurlijk kindermeisjes en die zijn vast ook heel lief voor de dametjes.Vergeet niet dat die kinderen niet beter weten.
    Leuke roze jas. De jurk eronder vind ik minder.Dat rood staat haar heel goed.Jammer dat het boeketje qua kleur niet is afgestemd.En AUB de schaar in die pieken!

    Comment by sofia — 20/09/2012 @ 2:37 PM

  5. Máxima zag er mooi uit vandaag! Rood staat haar goed!

    Comment by Corintha — 20/09/2012 @ 3:31 PM

  6. Wat zou het toch leuk zijn als ze, net als prinses Madeleine, voor haar eigen haarkleur kiest. Bij donker haar vallen de pieken veel minder op. Maar met prinsjesdag zat het weer prachtig!

    Comment by Anneke — 20/09/2012 @ 4:36 PM

  7. Leuk jurk van Máxima!
    Vet dat het centrum nu officieel geopend is! Ik ben er ook wel eens geweest, het is al iets langer open. Het is echt super mooi! Het is een cool ziekenhuis, mijn zusjes en broertje zijn er ook geboren.

    Comment by Emma4AboutRoyal — 20/09/2012 @ 6:17 PM

  8. De rose outfit van Maxima is ok, maar wel wat ouwelijk. Dit kan ze ook nog wel aan als ze 50 of 60 is. De rode outfit vind ik veel mooier. En ja, dat haar…..! Maar het leuke aan Maxima is vooral dat ze haar werk met zoveel enthousiasme doet. Ze heeft er zichtbaar plezier in.

    Comment by elise — 20/09/2012 @ 9:31 PM

  9. Ik blijf het rode jurkje erg mooi vinden. Jammer van het vestje, maar het is inderdaad vrij fris de laatste dagen. Hoewel ze wel nog steeds gewoon blote benen heeft.

    Comment by Willeke — 21/09/2012 @ 8:58 AM

  10. Prinses Maxima zag er mooi uit! Ze heeft echt aandacht voor de mensen daar!

    Comment by caroline — 22/09/2012 @ 10:29 AM

  11. Ik vind de roze jas die maxima maandag aan had haar mooi staan!

    Comment by caroline — 22/09/2012 @ 10:32 AM

Leave a comment