Dag 1: Zwemmen estafette vrouwen 4x 100 meter
Gisteravond even na half tien Nederlandse tijd (in Engeland is het een uur vroeger) zaten Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters klaar op de tribune voor de finale van zwemmen estafette vrouwen 4x 100 meter. Marleen Veldhuis, Inge Dekker, Femke Heemskerk en Ranomi Kromowidjojo haalden tijdens de finale zilver. ‘The Golden Girls’ zoals ze ook wel worden genoemd, waren na afloop teleurgesteld. Ze hoopten uiteraard op goud, net als vier jaar geleden. Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de prinsesjes moedigden de Nederlandse zwemsters fanatiek aan en leefden zichtbaar mee. Na afloop gooiden de zwemsters hun bloemetje naar het gezin.

Klik HIER, HIER en HIER voor fotoseries.

© NOS1 & NOS2

——————————————————————————————————————-

Dag 2: Hockeywedstrijd Nederland-België
Vanmorgen was de eerste groepswedstrijd voor de Nederlandse hockeydames. Ze speelden deze wedstrijd tegen België, ze kwamen er moeiteloos langs en wonnen met 3-0. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zijn regelmatig met hun dochters bij hockeywedstrijden. Prinses Amalia en Prinses Alexia spelen zelf ook hockey. Het gezin was vanmorgen ook bij de wedstrijd en hadden de twee dochters van Prins Friso en Prinses Mabel, Luana en Zaria, meegenomen. Zij waren niet de enige royals op de tribune, ook het Belgisch kroonprinselijk gezin was aanwezig.

Klik HIER voor een fotoserie.

——————————————————————————————————————-

Dag 2: Gouden medaille voor Marianne Vos
Na ruim 3 uur wielrennen ging Marianne Vos als eerste over de finishlijn en haalde zij de eerste gouden medaille voor Nederland. Prins Willem-Alexander feliciteerde de Olympisch kampioene bij de finish. Samen met zijn vrouw, dochters en nichtjes Luana en Zaria waren ze naar de finish gekomen om Marianne Vos te feliciteren en om haar huldiging mee te maken. Prinses Amalia zong het Wilhelmus uit volle borst mee. Na afloop verscheen Prins Willem-Alexander voor de camera en liet weten heel erg trots te zijn. Ook Prinses Alexia en Gravin Luana kwamen nog even aan het woord. De nichtjes lieten weten Marianne hard te hebben aangemoedigd.

© NOS

——————————————————————————————————————-

Dag 2: Bezoek aan Holland Heineken House
Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima brachten vanavond ook een bezoek aan het Holland Heineken House in London. Gekleed in een blauw broekpak ging Prinses Máxima enthousiast op de foto met Nederlandse fans. Het Prinselijk Paar wordt vanavond ook verwacht bij de huldiging van Marianne Vos in het Holland Heineken House.

Klik HIER voor een fotoserie

© Foto’s met dank aan Roderick Smal, Gerben750 & Pim Randstad-sport

Tags:

18 Comments »

  1. Leuke foto´s van het gezin!

    Comment by Lichelle — 29/07/2012 @ 6:44 PM

  2. Wat een leuke foto’s. En wat zien ze er super uit in het oranje. Amalia steelt echt de show!

    Comment by Anneke — 29/07/2012 @ 7:09 PM

  3. Wat een leuke rapportage van Hola! Echte sportfanaten. En wat leuk om Máxima iedere dag in een andere oranje outfit te zien. Staat haar super!

    Comment by Anne — 29/07/2012 @ 8:55 PM

  4. Goh, wat veel foto’s heb je al op je site. Leuk hoor. Dat de prinsesjes geinterviewd mochten worden. Byzonder. Ook leuk dat ze bij veel sporten aanwezig zijn en zo lekker fanatiek.

    Comment by Constance — 30/07/2012 @ 10:21 AM

  5. Ook het koningsblauw staat Máxima weer super. Weet je wie de meisjes zijn met wie ze in het Heineken house op de foto stan?

    Comment by Anneke — 30/07/2012 @ 11:00 AM

  6. Wat een super leuke foto’s! Die staartjes staan de meisjes erg leuk!

    Comment by Marije — 30/07/2012 @ 12:09 PM

  7. dat zijn de meisjes van prins friso en prinses mabel, leuk dat ze die meisjes voor een middag mee hebben genomen!

    Comment by maria — 30/07/2012 @ 1:39 PM

  8. Wat een feest om deze foto’s allemaal te bekijken!! Erg leuk!

    Comment by Corintha — 30/07/2012 @ 4:49 PM

  9. Luana en Zaria waren inderdaad bij de finale, maar de meisjes in het Heineken huis zien er toch echt anders uit…

    Comment by Anneke — 30/07/2012 @ 4:55 PM

  10. Anneke, waar heb jij maxima in het koningsblauw gezien? Kan het niet vinden

    Comment by sofia — 30/07/2012 @ 5:08 PM

  11. Volgens mij zijn Zaria en Luana niet de meisjes op de foto’s in het Heineken house. Op de site van ppe agency staan grappige foto’s van de familie in regencapes.

    Comment by Anne — 30/07/2012 @ 5:37 PM

  12. Ontzettend leuk om Amalia, Alexia en Ariane met staartjes in hun haar te zien! Ze zien er schitterend uit in het oranje. En wat zijn ze enthousiast! Gaaf dat prinses Alexia en gravin Luana even het woord kregen. Goed dat Amalia het Wilhelmus zo hard mee zong! Mooie screenshots heb je gemaakt.

    Comment by Jenny — 30/07/2012 @ 6:16 PM

  13. Wat een enthousiasme!

    Comment by MeRoyalty — 30/07/2012 @ 9:01 PM

  14. is eveline zwanger?

    Reactie van beheerster: Eveline, het kindermeisje van de Prinsesjes, is vorig jaar getrouwd en is inderdaad nu zwanger. Volgens mij van haar eerste kindje maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen.

    Comment by martine — 30/07/2012 @ 9:54 PM

  15. Leuke foto´s!

    maar de meisjes in het HHH zijn niet de dochters van Friso en Mabel, die waren er wel bij maar hebben witblond haar, dit waren andere kids, maar wie?

    Reactie van beheerster: Het waren inderdaad niet de dochters van Prins Friso en Prinses Mabel, maar ook niet de dochters van Prins Maurits en Prinses Marilène. Het gaat hier gewoon om twee Nederlandse meisjes die met hun ouders in het Holland Heineken House waren. Gewoon fans dus.

    Comment by BeccaD — 30/07/2012 @ 10:27 PM

  16. Volgens mij zaten ze ook al bij hun op de tribune met het zwemmen dus wel bekenden neem
    Ik aan..

    Reactie van beheerster: Dat waren andere meisjes. Dit waren echt alleen fans. Ze vroegen of ze met Prinses Máxima op de foto mochten toen ze elkaar tegen kwamen. De ouders van de meisjes maakten de foto.

    Comment by BeccaD — 31/07/2012 @ 10:30 AM

  17. dank je wel voor je antwoord over de zwangerschap van eveline! zijn er ergens foto’s te vinden van haar huwelijk en weet je of maxima en wa erbij aanwezig waren?

    Reactie van beheerster: Ja, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima waren er met hun dochters bij. Helaas heb ik geen foto’s kunnen vinden.

    Comment by martine — 31/07/2012 @ 1:48 PM

  18. Dank je wel voor al je uitleg! Je weet echt veel van de familie en hun personeel. Daarmee maak je dit tot een superblog!

    Comment by Anneke — 31/07/2012 @ 9:30 PM

Leave a comment