Activiteit: Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima woonden vanmiddag een deel bij van het ‘TEDxBinnenhof Catwalk for Innovation’ bij. Dit evenement vond plaats in de Ridderzaal in Den Haag.  TED staat voor Technology, Entertainment & Design. Het is een internationaal non-profit platform waar ondernemers en onderzoekers uit de drie sectoren nieuwe ideeën presenteren voor het oplossen van maatschappelijke problemen. Tijdens TEDxBinnenhof presenteerden tien personen op een catwalk hun innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen op terreinen zoals energie, water, landbouw en voeding. De tien ideeën voldoen allemaal aan de criteria dat zij baanbrekend zijn, gericht zijn op Nederlandse probleemsituaties en toegankelijk zijn voor een breed publiek. Toehoorders zijn onder meer ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en jongeren. De Engelstalige presentaties zijn wereldwijd live te volgen via www.tedxbinnenhof.com. Initiatiefnemers van TEDx Binnenhof zijn Jim Stolze, TED ambassadeur voor Europa en het Midden Oosten, Victor van de Chijs, directeur van OMA (Office for Metropolitan Architecture) en medewerkers van het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.

Outfit: Prinses Máxima droeg haar bekende grijze Natan jas. Ze heeft hem al meerdere keren gedragen.

Foto’s:


© TEDxBinnenhof

Tags:

4 Comments »

 1. Ik vind prinses Maxima er erg mooi uitzien, helaas niet heel koninklijk.

  Comment by Stephanie — 25/06/2012 @ 8:15 PM

 2. Kijk op ppe-agency! Ze zitten allemaal met de ogen dicht. Toeval?

  Reactie van beheerster: Volgens mij hoorde het bij het programma ;)

  Comment by Marianne — 25/06/2012 @ 9:29 PM

 3. Mooie jas van Máxima!

  Comment by Corintha — 26/06/2012 @ 10:20 AM

 4. Het is een prachtige jas en het staat Máxima geweldig, maar het is niet de meest sprankelende outfit. Komt waarschijnlijk door alle donkere wolken in Den Haag, dus een beetje meer zon en dan zien we Máxima op haar best!

  Comment by Anneke — 28/06/2012 @ 11:21 PM

Leave a comment