Een bezoeker van deze website tipte mij vandaag dat Prinses Máxima een jurk droeg van Tory Burch. Tory Burch is een Amerikaanse ontwerpster die onder andere verkooppunten heeft in Rome, New York en Londen. Ik heb even op haar website gekeken, en inderdaad; ik kwam de jurk tegen die Prinses Máxima vandaag droeg. Een prachtige zomerse jurk die ze wat mij betreft wel vaker mag dragen. De Koninginnedagoutfit van Prinses Marilène dit jaar viel bij mij ook heel goed in de smaak. Zeker de Chanel-achtige kleding zijn op dit moment helemaal in. En wat blijkt: beide outfits zijn van hetzelfde merk.

————————————————————–

Prinses Máxima droeg vandaag een jurk van een merk waar we haar nog niet eerder mee hebben gezien. Althans, voor mij was het nieuw. Ze droeg een leuke zomerjurk die ze vandaag combineerde met een bruin vestje. De jurk is HIER te koop voor $595. En HIER kun je de jurk voor €570,-  kopen.

Ook Prinses Marilène draagt kleding van Tory Burch. Op Koninginnedag droeg ze een jurkje en een jasje van het merk. ‘s Ochtends droeg Prinses Marilène het bijpassende jasje er nog bij, klik HIER voor een foto, en ‘s middags had ze die uit gedaan. Het jasje die Prinses Marilène ook heeft is nu in de uitverkoop voor $315, kopen? Klik HIER. Het jurkje is ook in de uitverkoop, nu voor $270. Klik HIER.

© FanvanMáxima, Tory Burch, RoyaltyPictures; niet overnemen!

Tags:

9 Comments »

  1. Heb even op de site gekeken.Mooie stijlvolle kleding.Daar mag Maxima vaker wat van aanschaffen. Staat haar heel goed.

    Comment by sofia — 09/06/2012 @ 10:02 AM

  2. Prachtig vind ik het Iris, en aan jou weer veel dank!

    Comment by Dorien — 09/06/2012 @ 11:16 AM

  3. Heeeeeeel leuk al die foto’s en de kleding. Goed gevonden!

    Comment by Stephanie — 09/06/2012 @ 11:30 AM

  4. Super leuk deze outfit. En de schoenen die Tory ontwerpt zijn ook prachtig en echt Máxima like, dus hier mag ze zekere vaker een ontwerp van gaan dragen. Leuk dat je hier een log over gemaakt hebt!

    Comment by Anneke — 09/06/2012 @ 12:48 PM

  5. Wat leuk dat je dit hebt gevonden!! Mooi jurkje van Máxima!!

    Comment by Corintha — 09/06/2012 @ 1:18 PM

  6. Wat leuk dat je dit zo snel te weten bent gekomen! Prachtig jurkje!

    Comment by MeRoyalty — 09/06/2012 @ 10:09 PM

  7. Wat goed zeg! Leuk jurkje van Maxima! Ik vind de outfit van Marilene ook wel gaan, allen de kleur iets te bleek…

    Comment by Princessoutfits — 11/06/2012 @ 2:58 PM

  8. jurk die model draagt heeft mooie lengte, maxima draagt de jurk jammer genoeg weer te kort.

    Comment by jetske — 11/06/2012 @ 7:16 PM

  9. Ben je even met vakantie, heeft ze gelijk drie nieuwe jurkjes en een raar broekpak. Het rode jurkje dat ze op 30 mei droeg vind ik het minste van de drie. De kleur staat haar erg leuk en het is lekker zomers, maar ik vind het niet zo mooi vallen, vooral de bovenkant niet. Het bruine jurkje dat ze op de foto draagt vind ik veel leuker. Pittig kort en met een leuke blote achterkant (zie de foto van Royal Pictures. Mag ze van mij deze zomer vaker dragen, maar dan wel zonder vestje. Het groene jurkje dat ze op 23 mei droeg vind ik minstens net zo mooi en vind ik haar eigenlijk het beste staan. Het is lekker kort en de kleur staat haar erg mooi. Mag ze van mij ook vaker dragen deze zomer. En dat broekpak gewoon in de kast laten hangen.

    Comment by Willeke — 12/06/2012 @ 2:26 PM

Leave a comment