Prinses Máxima, 8-12-08.

09th December 2008

Prinses Máxima en Prins Willem-Alexander waren gistermiddag in Utrecht. Ze waren aanwezig bij de slotbijeenkomst van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Vijfentwintig initiatiefnemers ontvingen uit de handen van de Prins en Prinses, beschermpaar van het Oranje Fonds, hun ‘groeidiploma’. De ‘sociale pioniers’ zijn het afgelopen jaar klaargestoomd om hun initiatief, gericht op een sterkere samenleving, uit te laten groeien tot een duurzame landelijke sociale onderneming. Hiertoe ontvangen zij de komende twee jaar nog aanvullende financiering van het Oranje Fonds.Beschermpaar Oranje Fonds.
© Foto is vrij van rechten en mag alleen redactioneel gebruikt worden in de context van het geleverde bijschrift: De Prins van Oranje en Prinses Máxima, beschermpaar van het Oranje Fonds, op 8 december in de Leeuwenberghkerk te Utrecht met de geslaagde deelnemers aan het Oranje Fonds Groeiprogramma. Dit 1 jarige training- en coachprogramma van het Oranje Fonds versterkt kansrijke sociale initiatieven in de Nederlandse samenleving. (C)Ruben Timman Bij deze foto hoort een APS persbericht.

——————————————————————————————————————————————————————-
Gisteravond woonden prins Willem-Alexander en prinses Máxima de permière bij van Wit Licht. Een flim over Afrikaanse kind sotlaten, met o.a Marco Borsato als hoofdrolspeler. Er waren veel bekende Nederlanders aanwezig. Linda de Mol met haar Jeroen, Leontine Borsato is natuurlijk de vrouw van Marco, ook was zijn moeder aanwezig. Máxima en Alexander waren niet de enige royals die verschenen op de rode loper. Zo ook prins Floris, prinses Aimée en prins Pieter-Christiaan. Hij kwam zonder zijn vrouw, omdat ze nog moet herstellen van de bevalling van hun 2e kind.

Klik HIER voor een prachtige foto van deze avond.

Tags:

3 Comments »

  1. als ik op “klik hier” klik komt er niks hoe kan dat?

    Comment by jet — 09/12/2008 @ 7:26 PM

  2. Mooie foto!

    Comment by Claudia — 09/12/2008 @ 7:51 PM

  3. [...] Hiertoe ontvangen zij de komende twee jaar nog aanvullende financiering van het Oranje Fonds. Klik HIER voor uitgebreid [...]

    Pingback by » Prinses Máxima in het rood/paars — 24/03/2009 @ 7:31 PM

Leave a comment