Prinses Carolina de Bourbon de Parme en Albert Brenninkmeijer zijn vanmiddag voor de wet getrouwd in Wijk bij Duurstede, meldde Marc van der Linden vandaag. Prinses Carolina is de jongste dochter van Prinses Irene en wijlen Carlos Hugo de Bourbon de Parme. De ceremonie werd bijgewoond door een klein deel van de Koninklijke Familie. Uiteraard waren ouders, broers en zussen van het bruidspaar aanwezig. Ook Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Prins Floris en Prinses Aimée waren aanwezig. Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima waren niet aanwezig. Op 16 juni trouwen ze voor de kerk in Florence, Italië. Bij het kerkelijk huwelijk worden meer leden van de Koninklijke Familie verwacht.

Klik HIER voor een fotoserie & klik HIER voor de officiële foto’s.

© Leoni Jansen, Redactie Ditiswijk & Royalty-online

Tags:

5 Comments »

 1. Wat leuk dat je deze foto’s hebt. Op de site va Royalty staat ook een filmpje.

  Comment by Anneke — 21/04/2012 @ 6:54 PM

 2. leuk dat het nieuws weer zo snel op de site staat! Ben benieuwd naar de foto’s van de bruiloft in juni.Hoop dat ze een beetje groots uitpakken.

  Comment by sofia — 21/04/2012 @ 7:16 PM

 3. Mooie foto’s!Wie heeft het leuke jurkje van Carolina ontworpen?

  Comment by Stephanie — 23/04/2012 @ 12:07 PM

 4. Leuk om prinses Annemarie nog met een dikke buik te zien, ben benieuwd wanneer het kindje komt, natuurlijk zag vooral prinses carolina er mooi uit,die kleur blauw staat haar mooi. Natuurlijk ben ik benieuwd naar het kerkelijke huwelijk, hopen dat we daar net zoveel van te zien krijgen als het huwelijk van prins Carlos en prinses Annemarie.

  Comment by Gerrianne — 23/04/2012 @ 5:15 PM

 5. Wat leuk dat je hier foto’s van hebt!! Mooi jurkje van Carolina!
  Ben benieuwd hoe ze er juni uitzien.

  Comment by Corintha — 24/04/2012 @ 12:13 PM

Leave a comment