Hoewel de kleding van Prinses Máxima veel uit het buitenland komt, komen haar sieraden meestal uit Nederland. In de afgelopen tien jaar heeft Prinses Máxima een eigen collectie sieraden opgebouwd. Naast een atelier in Spanje en het juweleneigendom van de Koninklijke Familie, koopt Prinses Máxima veel van haar edelstenen oorbellen in Nederland. We zien Prinses Máxima regelmatig met oorbellen die bestaan uit een lange hanger met een gekleurde edelsteen. Eerder hebben we het al gehad over de edelstenen van Renée Arnold (klik HIER om het te lezen). Renée Arnold heeft een winkel in het centrum van Laren. Prinses Máxima koopt haar sieraden vaker in die buurt. Zo ook bij Mirian van Kampen, die een winkel heeft in Blaricum. Deze oorbellen zijn niet heel goedkoop. De import van edelstenen kost veel geld. De website van Mirian: http://vanbellejewels.com/, ik heb ook een andere website gevonden waar soortgelijke oorbellen gekocht kunnen worden: http://www.marleensieraden.nl/index.asp.

© FanvanMáxima, Royalblog (rechtenvrij) & RVD
Met dank aan Anna

Tags:

5 Comments »

 1. Mooie oorbellen. Welke vinden jullie het mooist?
  Ik de oranje oorbellen :-)

  Comment by Stephanie — 13/02/2012 @ 6:02 PM

 2. De oranje oorbellen zijn super mooi. Volgens mij kunnen de stenen ervan gewisseld worden. Top!

  Comment by Anneke — 13/02/2012 @ 7:44 PM

 3. De Blauwe oorbellen vind ik heel fris bij Maxima staan! Maar ze zijn allemaal erg mooi!!!

  Comment by Oranjewereld — 14/02/2012 @ 1:02 PM

 4. Ik vind het moeilijk kiezen. Ze zijn allemaal prachtig!!!

  Comment by Corintha — 15/02/2012 @ 4:26 PM

 5. De witte en blauwe Oorbellen van “Van Belle Jewels” vind ik prachtig!!!!

  Comment by Marjon — 15/07/2012 @ 1:16 AM

Leave a comment