Prinses Máxima bezoekt muziekproject ‘n Klinkend Perspectief
Activiteit: Prinses Máxima was vandaag een dagje in Limburg. Prinses Máxima bezocht donderdagochtend 19 januari 2012 het muziekproject ’n Klinkend Perspectief in muziekschool Landgraaf in Landgraaf. In 2008 namen een muziekschool, de lokale muziekverenigingen, basisonderwijsinstellingen en de wethouders van Cultuur in de gemeenten Brunssum, Kerkrade en Landgraaf het initiatief muziekonderwijs terug te brengen in het basisonderwijs. De betrokken partijen vonden dat ieder kind recht heeft op muziekeducatie en -oriëntatie. De samenwerking leidde tot het muziekproject ‘n Klinkend Perspectief. Het project draait nu op 17 basisscholen. Prinses Máxima woonde tijdens haar bezoek een muziekles bij van leerlingen van groep 5 van basisschool Op gen Hei. Daarnaast sprak ze met vertegenwoordigers van de betrokken gemeenten, de onderwijsorganisatie, de amateurgezelschappen en de muziekschool over het belang van muziekeducatie in het basisonderwijs. Het bezoek van de Prinses werd afgesloten met een uitvoering van leerlingen van groep 5 van de Prins Willem-Alexander school in samenwerking met de jeugdfanfare Nieuwenhagerheide.

Outfit: Prinses Máxima droeg een grijze jas van NATAN, die we al eens eerder hebben gezien, en daaronder een rode rok met een grijze top. Deze outfit hebben we eerder gezien op 22 november 2011, klik HIER voor het bericht daarover.

© Oranje Fonds

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.


© L1

—————————————————————————————————————-

Prinses Máxima bezoekt vrijwilligersorganisatie Stichting Wilskracht
Activiteit: Prinses Máxima bezocht donderdagmiddag 19 januari 2012 vrijwilligersorganisatie Stichting Wilskracht in Reuver. Aanleiding voor het bezoek was de viering van het 10-jarig bestaan van haar Hotel de Botel, een crisisopvang voor vrouwen.
Stichting Wilskracht zet zich in voor vrouwen die te maken hebben (gehad) met uiteenlopende vormen van geweld. Naast tijdelijk onderdak, biedt de Stichting zelfhulpgroepen. In deze groepen wordt, onder leiding van ervaringsdeskundigen, gesproken over eigen ervaringen en wordt elkaar de helpende hand geboden. Stichting Wilskracht werkt samen met verschillende hulpverlenende instanties. De Stichting wil met haar inzet vrouwen een nieuw vooruitzicht op een actief en sociaal leven geven.

Outfit: Prinses Máxima droeg dezelfde outfit als in Landgraaf.

Foto’s:

© L1

Tags:

11 Comments »

 1. Ik vind de kleding heel mooi. De rok staat Maxima heel goed!

  Comment by Stephanie — 19/01/2012 @ 2:06 PM

 2. Máxima zag er prima uit voor deze activiteiten. Wat is ze toch altijd actief!

  Comment by Jenny — 19/01/2012 @ 8:12 PM

 3. Maxima zag er weer leuk uit! En wat had ze veel te doen vandaag.

  Comment by Jeroen — 19/01/2012 @ 9:32 PM

 4. Leuke jas en mooie schoenen. Leuk haar weer regelmatig te zien.

  Comment by Anonymous — 19/01/2012 @ 9:47 PM

 5. Echt een prachtige outfit! Vooral een hele mooie blouse!

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 20/01/2012 @ 9:30 AM

 6. Ik vond de outfit haar mooi staan. Vooral de kleur van de rok haalt het grijs helemaal op en is het geen saai geheel. Alleen hou ik niet van die dikke grijze panty’s

  Comment by Constance — 20/01/2012 @ 1:30 PM

 7. Ik vind Máxima er vermoeid uitzien, alsof ze nog niet zo wakker is… Rok is leuk, blouse vind ik persoonlijk niet zo mooi qua kleur. Volgende keer beter!

  Comment by Marjanneke — 20/01/2012 @ 9:55 PM

 8. Op PPE staat een aantal foto´s van de rok, met een flink bollend buikje van Maxima. Ik vind zo´n rok met hoge taille niet mooi staan als je geen platte buik hebt, of ze moet weer zwanger zijn, maar dat lijkt me niet..

  Comment by BeccaD — 21/01/2012 @ 9:00 AM

 9. Maxima ziet er heel mooi uit. Alleen vind ook dat ze de laatste tijd een wat boller buikje heeft.

  Comment by Lichelle — 21/01/2012 @ 12:32 PM

 10. Leuke kleurencombi droeg Máxima!! Make-up vond ik ook mooi!

  Comment by Corintha — 21/01/2012 @ 3:53 PM

 11. [...] outfit al twee keer eerder: 22 november 2011 (klik HIER voor een foto) & 19 januari 2012 (klik HIER voor een foto). Ze combineerde de outfit met donkere parels. Zaterdagavond was Prinses Máxima bij [...]

  Pingback by Fan van Máxima » Prinses Máxima in Washington voor Inclusive Finance — 24/04/2012 @ 7:29 AM

Leave a comment