Voor Prinses Máxima moet 2011 een bijzonder jaar zijn geweest. Naast haar 40ste verjaardag, lanceerde ze tijdens de uitreiking van de Appeltjes van Oranje een nieuw programma: ‘Kinderen Maken Muziek’. Prinses Máxima woonde op 22 november 2011 in Utrecht een deel bij van de uitwisselingsdag ‘Kinderen Maken Muziek’, een programma van het Oranje Fonds. Tijdens de uitreiking van de Appeltjes van Oranje op 17 mei 2011 lanceerde Prinses Máxima ter gelegenheid van haar veertigste verjaardag het programma ‘Kinderen Maken Muziek’. Doel van het programma is dat zo veel mogelijk kinderen in aanraking komen met muziek, een instrument leren bespelen en vanaf het begin ook in groepjes samen muziek maken. Inmiddels zijn er eenendertig organisaties geselecteerd die via het programma financiering ontvangen om initiatieven voor kinderen en muziek op te zetten. Er vond bij het Oranje Fonds een uitwisselingsdag plaats, waar deze organisaties hun kennis en eerste ervaringen delen. Tijdens haar bezoek werd de Prinses geïnformeerd over de voortgang van het programma en sprak zij met vertegenwoordigers van de deelnemende organisaties over de eerste successen en knelpunten bij het opstarten van hun muziekprojecten. ‘Kinderen Maken Muziek’ wordt, behalve door het Oranje Fonds, mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Prins Bernhard Cultuurfonds, het Skanfonds en tal van particuliere giften. De Prins van Oranje en Prinses Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. Prinses Máxima droeg tijdens dit bezoek een grijze top met een rode rok. Ze droeg er ook nog een grijze jas bij van NATAN.
© Oranje Fonds/Jeanette Schols

Tags:

7 Comments »

 1. Wat leuk Iris om deze foto’s te zien. Zo kunnen we ook een blik werpen op de rok die prinses Máxima droeg.

  Comment by Renske — 26/12/2011 @ 2:45 PM

 2. Leuke foto’s! Prachtige rode rok!

  Comment by Princessoutfits — 26/12/2011 @ 2:53 PM

 3. Leuke foto’s. Ze ziet er mooi uit, alleen zou ik niet zo’n dikke panty kiezen bij deze elegante schoenen.

  Comment by Anneke — 27/12/2011 @ 10:45 AM

 4. Prachtig die blouse! heel trendy! Met die jas erbij vind ik het geheel nogal erg grijs worden…

  Comment by www.oranjewereld.web-log.nl — 27/12/2011 @ 7:35 PM

 5. Leuke kleurencombi van rok-blouse!

  Comment by Corintha — 30/12/2011 @ 11:54 AM

 6. [...] een rode rok met een grijze top. Deze outfit hebben we eerder gezien op 22 november 2011, klik HIER voor het bericht [...]

  Pingback by Fan van Máxima » Prinses Máxima: Klinkend Perspectief & Wilskracht — 19/01/2012 @ 1:52 PM

 7. [...] grijze blouse met een rode rok. Ze droeg deze outfit al twee keer eerder: 22 november 2011 (klik HIER voor een foto) & 19 januari 2012 (klik HIER voor een foto). Ze combineerde de outfit met [...]

  Pingback by Fan van Máxima » Prinses Máxima in Washington voor Inclusive Finance — 24/04/2012 @ 6:50 AM

Leave a comment