Activiteit: Prinses Máxima bracht op dinsdagochtend 15 november, als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering, een werkbezoek aan Ondernemershuis Deventer. Tijdens het bezoek van Prinses Máxima werd met medewerkers en partners van het Ondernemershuis ingegaan op het belang van de lokale samenwerking. De specifieke wijze van coaching – het ontwikkelingsgericht adviseren – werd toegelicht. Enkele door het Ondernemershuis begeleide ondernemers vertelden hun ervaringen en lieten hun huidige ondernemingsactiviteiten zien. Microfinanciering in Nederland is er voor mensen met goede ondernemersplannen, maar die hulp nodig hebben bij de uitwerking ervan of bij een bank niet terecht kunnen. Met coaching en eventueel krediet krijgen zij de kans een eigen onderneming te starten. Sinds 2007 heeft de Raad voor de Microfinanciering bijgedragen aan de instelling van 40 MF-ondernemerspunten en is er aan bijna 1700 beginnende ondernemers krediet verstrekt. In augustus 2011 is het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering als opvolger van de Raad voor Microfinanciering ingesteld. Het Comité richt zich, nu de basis is gelegd, op het bestendigen en uitbouwen van het concept microfinanciering in Nederland. Het Comité wordt naast Prinses Máxima gevormd door jonkheer D. Laman Trip (voorzitter) en de heer B. Staal.

Outfit: Prinses Máxima droeg een bekende blauw-rode outfit. Ze droeg een jurk met een print en een rood vestje die ze al eerder droeg op 26 september 2008 en 2 oktober 2009. Buiten droeg ze een cape van ZARA die ze vorige week maandag ook droeg.

Foto’s:

© RTV Oost

Tags:

6 Comments »

  1. Mooie kleding, oorbellen vindt ik iets minder.

    Comment by Stephanie — 15/11/2011 @ 6:43 PM

  2. Deze kleuren doen helemaal niets voor haar.Lijkt op “ik had vanmorgen geen idee wat ik aan moest doen”

    Comment by sofia — 15/11/2011 @ 8:44 PM

  3. Nederland zit in een crisis, Maxima past haar outfits aan. Ik vind dat kies en het is wat goed leiderschap betaamt. Zij laat zien dat je ook beeldschoon kan zijn als het wat minder moet. Hulde aan haar!

    Comment by dorien — 16/11/2011 @ 9:14 AM

  4. Ze ziet er weer goed uit! Mooi dat rood, wit, blauw!

    Comment by www.oranjewereld.weblog.nl — 16/11/2011 @ 10:05 AM

  5. Máxima ziet er toch prima uit?!!!!!
    Ze heeft nog wel wat rust nodig.

    Comment by Corintha — 16/11/2011 @ 1:37 PM

  6. Leuk dat rood deze winter! Was deze week in de stad en heb de Zara cape gezien. Die is echt koninklijk. Leuk Máxima zo vaak te zien!

    Comment by Anneke — 16/11/2011 @ 7:18 PM

Leave a comment