Gisteravond vond er in het Paleis op de Dam een diner plaats met de Corps Diplomatique. Net als ieder jaar werden de avondjurken en juwelen weer uit de kast gehaald. Koningin Máxima droeg een oranje jurk van Valentino die ze eerder droeg in januari 2002 en in mei 2002 tijdens het huwelijk van Prinses Martha Louise van Noorwegen. Daarbij droeg ze de Württemberg tiara met parels. Prachtig en deze foto’s wilde ik jullie niet onthouden!

(more…)

Tags:

Het mooie weer komt er weer aan en we hebben al een aantal zonnige dagen gehad. Koningin Máxima draagt vaak zonnebrillen. Ook tijdens haar reizen naar het buitenland brengt ze verschillende zonnebrillen mee. Naast dat ze brillen heeft van Armani, Gucci, Chanel, Prada en nog een aantal merken, heeft ze er meerdere van Tom Ford. Ze zijn herkenbaar aan de naam van het merk op het linkerglas van de zonnebril.

De onderstaande zonnebril ‘Whitney’ hebben we tot nu toe het vaakst gezien bij koningin Máxima.

(more…)

Tags:

Koningin Máxima was vanmiddag aanwezig bij het eindconcert van de tweede editie van Kinderen Maken Muziek. Ruim 2000 kinderen hadden zich vanmiddag in de Jaarbeurs in Utrecht verzameld om voor de koningin te spelen. In 2011 is dit project van het Oranje Fonds gestart n.a.v. de 40ste verjaardag van koningin Máxima. Drie jaar geleden was de eerste editie van Kinderen Maken Muziek. De koningin was toen met haar gezin bij het eindconcert. Vanmiddag kwam ze alleen, maar niet minder enthousiast. De koningin liet weten meer muziek in het onderwijs te willen; meer muziek in de klas!

(more…)