Fijne koningsdag!

27th April 2015

Het koningspaar is met hun drie dochters vertrokken vanuit Wassenaar. Bij vertrek werd er alvast een foto gemaakt. Koningin Máxima is gekleed in een fuchsia japon met een boothals van het Belgische modemerk Natan. Ze draagt daar overheen haar cape van de Zara, die we al eens vaker hebben gezien. Tot slot combineert ze haar outfit met een hoed van Fabienne Delvigne en bekende roze oorbellen. Prinses Amalia draagt een koningsblauwe jurk met grijze cape, Prinses Alexia draagt een nudekleurige jurk met roze details en Prinses Ariane draagt een lichtblauwe jurk met een camelkleurige cape.

Om 11.00 uur komt de koninklijke familie aan in Dordrecht. Afwezig zijn: Prinsessen Beatrix, Margriet en Mabel en prof. mr. Pieter van Vollenhoven. Ook zijn Prins Floris en Prinses Aimée er niet bij, vanwege het overlijden van Aimée’s vader.

© RVD

Tags:

Gekleed in een jurk van NATAN, een tulband van Fabienne Delvigne en oorbellen van Maison van Belle verscheen Koningin Máxima vandaag in Zwolle. Daar werd vandaag in het kader van 200 koninkrijk, ‘Lang Leve de Club’ gevierd. Om 12.00 uur arriveerde het koningspaar bij het provinciehuis in Zwolle, waar zij vervolgens een deel van het symposium ‘De toekomst van de club’ bijwoonden. Vervolgens maakten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima een wandeling over festivalterrein Park de Wezenlanden. Ruim zestig verenigingen, stichtingen en clubs verzamelden zich daar voor sportclinics, workshops en presentaties. Ook waren er diverse muzikale optredens. Lang Leve de Club valt samen met de afsluiting van de Nationale Sportweek.

(more…)