Koningin Máxima was vandaag aanwezig bij de viering van het 10-jarig bestaan van ROC Midden Nederland in Utrecht. Om 15.30u kwam de koningin aan bij de nieuwe onderwijslocatie, die vandaag ook geopend werd. Tijdens een rondleiding op deze locatie nam Koningin Máxima deel aan een gastles over ondernemerschap en sprak zij met huidige en voormalige studenten van de twaalf mbo-colleges van ROC Midden Nederland. ROC Midden Nederland is een regionaal opleidingscentrum voor middelbaar beroepsonderwijs, voortgezet onderwijs voor volwassenen, bedrijfsopleidingen en participatieonderwijs in de provincie Utrecht.

(more…)

Juwelier Steltman

24th March 2014

Koningin Máxima beschikt naast de juwelen in de koninklijke juwelenkluis, ook naast een rijke eigen collectie juwelen. Van dure tot goedkope, van plastic tot echte diamanten. Al sinds we haar in Nederland kennen hangen er mooie sieraden in haar oren, om haar polsen en om haar vingers. De eerste juwelen waar we haar mee zagen kwamen van juwelier Steltman uit Den Haag. Haar verlovingsring, haar trouwring en andere sieraden op haar eerste officiële foto’s komen bij de Haagse juwelier vandaan. Zij zijn gespecialiseerd in juwelen bezet met diamant en kleurstenen. De juwelen worden in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Daarnaast verkoopt de juwelier ook internationale merken.

Onderstaande armband komt uit de Pure Gem Collection van Steltman. Vermoedelijk kreeg of kocht Koningin Máxima deze armband voor haar verloving.

(more…)

Tags: