Volgende week donderdag is de eerste keer dat we Prinses Máxima weer gaan zien na de zomervakantie. Tijd voor een terugblik op één van mijn favoriete outfits van de Prinses. Op 15 april 2011 was de laatste dag van het staatsbezoek aan Duitsland. Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima bezochten toen onder andere een voormalig mijnencomplex in Essen. Prinses Máxima droeg tijdens dit bezoek een camel-kleurige outfit van Valentino uit de herfstcollectie van 2009. Ze droeg de outfit al twee keer eerder: op 31 oktober 2010 en 12 december 2010.

Klik HIER voor meer foto’s.

(more…)

Tags:

Vandaag is het precies een halfjaar geleden dat Prins Friso werd bedolven onder een lawine. 17 februari 2012, rond half vier in de middag. Berichten stroomden binnen vanuit Oostenrijk dat er een skiongeluk zou zijn gebeurd met een lid van onze Koninklijke Familie. Al snel werd bekend dat het ging om Prins Friso. Dat het ernstig was, werd al direct duidelijk, maar hóe ernstig het was werd een week na het ongeluk bekend. Op 24 februari werd er een persconferentie gehouden in het Landeskrankenhaus in Innsbruck (waar de Prins lag). Slecht nieuws. Heel het land leefde mee met de Koninklijke Familie. Elke dag zagen we weer de beelden van (vaak) Koningin Beatrix en Prinses Mabel die gearmd en zichtbaar aangeslagen aankwamen bij het ziekenhuis in Innsbruck voor een bezoek aan hun zoon en echtgenoot. Ook andere leden van de Koninklijke Familie hebben de Prins bezocht in het ziekenhuis. Medeleven en respect waren de gevoelens die vanuit het Nederlandse volk richting de Koninklijke Familie gingen. Koningin Beatrix en Prinses Mabel hebben ons hiervoor ook meerdere malen via de RVD bedankt. Op 1 maart werd Prins Friso overgebracht naar het Wellington ziekenhuis in Londen. Koningin Beatrix en Prinses Mabel bezoeken de Prins vaak. Tijdens de afgelopen zomerfotosessie liet Prins Willem-Alexander weten dat de gezondheidstoestand van Prins Friso onveranderd is en nog steeds hetzelfde is als vlak na het ongeluk. Hij hoopte in de toekomst met beter bericht te komen. Dat is waar hij niet alleen op hoopt, maar heel Nederland.

(more…)

Tags:

Prinses Máxima droeg gisteren een oranje jurk van SuperTrash bij hockey. Ik vermoedde het gisteren al, maar vandaag is het ook door SuperTrash bevestigd. Het is eigenlijk een jurk, maar hij kan ook als top gedragen worden. De jurk wordt ook wel de Thousandways Dress genoemd. De jurk kostte €69,95 en nu in de uitverkoop €20,90. Klik HIER om de jurk te kopen.

Klik HIER voor een foto van Prinses Máxima met de jurk.

© SuperTrash

Tags:

Dag 9: Hockey Nederland-Duitsland
Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima brachten hun dochters vanmiddag mee naar het hockeyveld waar onze mannen moesten hockeyen tegen Duitsland. Ze wonnen met 3-1 en zijn zeker van een plaats in de halve finales.

Klik HIER voor een fotoserie.

——————————————————————————————–

Dag 9: Atletiek
Sinds enkele dagen is er in de avond atletiek. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima willen hun dochters niet alleen meenemen naar sporten die ze kennen of zelf beoefenen (turnen, judo, paardrijden etc.), maar ook naar sporten die voor hen nieuw zijn. Zondagavond was het gezin bij atletiek.

Klik HIER voor een foto.

——————————————————————————————–

Dag 10: Springen finale
Één van de sporten die de prinsesjes wel kennen, is de hippische sport. Regelmatig gaan de meisjes met hun ouders of oma mee naar wedstrijden in Nederland en nu dus ook naar wedstrijden in Londen. Op dag 10 was de finale van het springen waar het gezin ook bij was. Opnieuw waren de dochters van Prins Friso en Prinses Mabel mee. Prinses Máxima herdroeg haar oranje rok van SuperTrash met het groene jasje. Ze combineerde de outfit met de Ashley oorbellen van SuperTrash. De oorbellen zijn nu te koop in de sale voor €64,90. Klik HIER om de oorbellen te kopen.

Klik HIER voor een fotoserie.

© Steven Dalebout

——————————————————————————————–

Dag 10: Hockeyvrouwen winnen van Groot-Brittannië
Na de finale springen was het gezin met hun nichtjes ook bij het hockey. Onze hockeydames wonnen van thuisland Groot-Brittannië.

Klik HIER voor een fotoserie.

Tags:

Dag 7: Bezoek aan Olympisch Dorp
Vanmorgen hebben Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun dochters een bezoek gebracht aan het Olympisch dorp. Daar ontmoetten ze de Nederlandse sporters, onder andere wielrenster Vera Koedooder, judoka Edith Bos en atleet Esther Akihary.

(more…)

Tags:
Newer Posts »