© RVD

Tags:

Op 20 oktober 2005 trouwden Prins Floris en Prinses Aimée voor de wet in Naarden. Prinses Máxima was er ook bij samen met Koningin Beatrix. Ze droeg een mantel van Chanel en een mooie hoed van Fabienne Delvinge. Klik HIER voor een betere foto van Prinses Máxima. Prinses Máxima droeg de mantel van Chanel op 22 februari 2006 opnieuw (klik HIER voor een foto).

© Chanel & AT5

Tags:

Prins Willem-Alexander heeft nieuwe portretfoto’s van zijn dochters Amalia, Alexia en Ariane gemaakt. Vandaag werden ze vrijgegeven.

(more…)

Tags:

Herdenkingsdienst in Leuven

22nd March 2012

Net als gisteren waren ook vandaag Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima aanwezig bij een herdenking van het busongeluk. Vandaag waren ze samen met minister-president Rutte in Leuven.

(more…)

Tags:

Prinses Máxima was vanmiddag aanwezig bij de viering van het 55-jarig bestaan van de Nationale Boomfeestdag. Het was de bedoeling dat Prinses Máxima vanmorgen om 10.00 uur kwam en Cuijk én Boxmeer zou bezoeken. Maar vanmorgen was de herdenkingsdienst voor de slachtoffers van het busongeluk in Lommel. Deze begon om 10.30 uur en dat zou dus betekenen dat Prinses Máxima er niet bij kon zijn. Maar het programma werd omgegooid: Prinses Máxima kwam rond 14.45 uur aan bij plantlocatie ”Portaal de Vilt” in Oeffelt (gemeente Boxmeer). Helga van Leur, weervrouw bij RTL 4, en Luc Weegels verzorgden de presentatie van het gedenkmoment. Vanmorgen hebben 750 schoolkinderen al bomen geplant. Samen met de kinderen plantte Prinses Máxima vanmiddag nog eens 28 bomen, waarvan Prinses Máxima de 28ste plantte. Deze 28 bomen staan uiteraard voor de slachtoffers van het busongeluk (22 kinderen en 6 volwassenen). Gerard Joling, Sandra Reemer en Frits Lambrechts plantten ook een boom met de kinderen. Na het platen van de gedenkbomen onthulde Prinses Máxima een herinneringsplaquette. Tot slot werden er 1400 witte ballonnen opgelaten. Na een halfuur vertrok de Prinses weer.

(more…)

Newer Posts »