De Koninklijke Familie heeft laten weten geroerd te zijn door alle steun die ze de afgelopen tijd hebben ontvangen naar aanleiding van de zeer slechte gezondheidstoestand van Prins Friso. Er zijn al verschillende registers geopend op internet, maar ook in gemeentehuizen. Bij Paleis Huis ten Bosch, het woonpaleis van Koningin Beatrix, liggen enorm veel kaarten en bloemen.

Als u ook uw steun wilt betuigen aan de Koninklijke Familie, kunt u een email sturen naar adhesie@dkh.nl.

Ook kunt u op http://www.steunfriso.nl/ een bericht achterlaten.

Daarnaast kunt u ook een kaart of brief sturen naar het onderstaande adres:

Paleis Noordeinde
Postbus 30412
2500 GK Den Haag

Tags:

Het is vandaag een week geleden dat het ongeluk gebeurde. Vandaag zal er meer duidelijkheid komen over de gezondheidstoestand van Prins Friso.

——————————————————————–

Verklaring Rijksvoorlichtingsdienst, 24 februari:

Het hoofd van het team van behandelend artsen van Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Friso zal vandaag om 12.00 uur in het Landeskrankenhaus te Innsbruck voor de media een toelichting geven op de diagnose en prognose van de gezondheidstoestand van de Prins.

——————————————————————–

(more…)

Tags:

De Rijksvoorlichtingsdienst heeft bevestigd dat Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima met hun dochters nog een week blijven in Lech, zoals gepland.

——————————————————————–

Prins Constantijn en Prinses Laurentien zijn samen met Prinses Mabel op weg naar Innsbruck om Prins Friso te bezoeken. Dit is de eerste keer dat Prinses Laurentien naar het ziekenhuis komt. Koningin Beatrix is niet mee.

© NOS

(more…)

Tags:

In deze zware tijd voor onze Koningin kwam er vanmorgen vroeg eindelijk goed nieuws: haar petekind, Kroonprinses Victoria van Zweden, is vanmorgen om 4.26 uur bevallen van een dochter. Prins Daniel was bij de Prinses tijdens de bevalling die plaats vond in het Karolinska Ziekenhuis. Even voor 1.00 uur vannacht werd Prinses Victoria opgenomen in het ziekenhuis. Het meisje is 51 cm lang en weegt 3280 gram. De namen van het Prinsesje worden morgen al bekend gemaakt. Aan het begin van de middag verlieten Prins Daniel en Prinses Victoria het ziekenhuis.


(more…)

Tags:

Volgens het AD wordt de lichaamstemperatuur van Prins Friso sinds gisteren langzaam omhoog gebracht.

——————————————————————–

Even na 12.30 uur kwamen Koningin Beatrix en Prinses Mabel bij het ziekenhuis om Prins Friso te bezoeken.

© NOS

——————————————————————–

Verklaring Rijksvoorlichtingsdienst, 22 februari:

Er is in de gezondheidssituatie van Prins Friso geen verandering opgetreden: stabiel, maar niet buiten levensgevaar. De behandelend artsen zullen inhoudelijke mededelingen doen over de prognose, zodra zij daartoe in staat zijn. Dat is op dit moment nog niet het geval.
(more…)

Tags:
Newer Posts »