Maandag 31 oktober 2011, Bonaire: dag 4 van het officiële bezoek

———————————————————

Officiële aankomst bij het Bestuurskantoor
Begroeting door de gezaghebber en ontmoeting met de leden van het Bestuurscollege en de Eilandsraad

Outfit: Prinses Máxima droeg een donkerblauwe jurk van NATAN en een bijpassende hoed van Fabienne Delvigne. Wat mij opviel is dat de hoed erg lijkt op de groene die ze afgelopen zaterdag droeg.

Foto’s:

Klik HIER voor een fotoserie

(more…)

Tags:

Zaterdag 29 oktober 2011, Aruba: dag 2 van het officiële bezoek

—————————————–

Bezoek aan het Natuurpark Arikok, rondleiding door het informatiecentrum en rondrit door het park
Vandaag begon de dag met een bezoek aan het natuurpark.

Outfit: Prinses Máxima droeg een bekende beige outfit van NATAN, met een hoed van Fabienne Delvigne. Ze droeg deze outfit eerder op 25 oktober 2007 tijdens het staatsbezoek aan India.

Foto’s:

Klik HIER voor een fotoserie.

(more…)

Tags:

Donderdag 27 oktober 2011
——————————————–
Aankomst op Aruba
Gisterochtend om 8.20 uur vertrok de KLM Royal Dutch Airlines naar Aruba met fotografen, verslaggevers én het Koninklijke gezelschap. Om 12.31 uur lokale tijd landde het vliegtuig op Aruba.

Outfit: Prinses Máxima droeg een oranje top met een oranje pantalon. Ze droeg er een donkerblauwe jas bij.

Foto’s : Klik HIER voor een foto van de aankomst op het vliegveld op Aruba & klik HIER voor een fotoserie van de aankomst bij het hotel.

—————————————————————————————————————-

Vrijdag 28 oktober 2011, Aruba: dag 1 van het officiële bezoek
——————————————–
Welkomstceremonie met erewacht aan de L.G. Smith Boulevard te Oranjestad
Vanmorgen om 10.00 uur begon het officiële bezoek aan het Caribisch deel van het Koninkrijk. Op een zonovergoten Aruba ging de eerste dag van start.

Outfit: Prinses Máxima droeg een gebroken witte jurk met rode accenten. Daarbij droeg ze een rode hoed van Fabienne Delvigne (die we al eerder zagen op 9 oktober 2010) en rode schoenen (die we al eerder zagen begin deze maand, klik HIER voor een foto).

Foto’s:


(more…)

Tags:

Prinses Máxima opent nieuw gebouw Stem in de Stad
Activiteit: Prinses Máxima opende dinsdag 25 oktober 2011 het nieuwe gebouw van Oecumenisch Diaconaal Centrum Stem in de Stad in Haarlem. Het centrum komt op voor mensen in nood die niet goed (meer) mee kunnen komen in de samenleving. Het gerenoveerde pand in het centrum van Haarlem biedt onderdak aan diverse afdelingen van Stem in de Stad. Er is een aanloopcentrum waar iedereen welkom is voor een ontmoeting of een kop koffie. Daarnaast is er een medische post van de GGD, een straatpastor, maar ook asielzoekers en vluchtelingen kunnen bij Stem in de Stad terecht voor steun en opvang. Mensen die te maken hebben met sociale uitsluiting en armoede kunnen op spreekuren in het huis terecht voor aandacht en praktische hulp. De afdeling religie, cultuur en spiritualiteit van Stem in de Stad houdt zich bezig met het organiseren van vieringen, cursussen en lezingen en verzorgt de contacten met andere religies in de stad Haarlem. Tot slot biedt het nieuwe pand ruimte aan een sociaal restaurant waar mensen die weinig of niet te eten hebben terecht kunnen. De activiteiten van Stem in de Stad worden mogelijk gemaakt door 175 vrijwilligers en 9 beroepskrachten.

Outfit: Prinses Máxima droeg een grijze jurk die ze eerder droeg op 14 oktober 2010. Ze combineerde het met haar bekende spinnenbroches en grijze oorbellen. Net als de vorige keer combineerde ze het ook met een grijze panty, bruine schoenen en een bruine handtas.

© FanvanMáxima

Foto’s: Klik HIER voor een fotoserie.

(more…)

Tags:

Activiteit: Prinses Máxima opende op maandag 24 oktober 2011 in Eindhoven de expositie Spring; over topdesign, talent en inspiratie. De Dutch Design Week (DDW) vierde hiermee haar tienjarig jubileum. De expositie in het Designhuis, gepresenteerd door DDW en Premsela, Nederlands Instituut voor Design en Mode, toonde verbindingen tussen ontwerpers. Wie leerde van wie en wie vormt de inspiratiebron voor de ontwerpers van vandaag. Ontwerpers die allemaal begonnen in Eindhoven, zoals Richard Hutten, Jurgen Bey, Piet Hein Eek, Wieki Somers, Corien Pompe en Monika Mulder toonden eigen werk maar ook werk van hun ‘beïnvloeders’. Daarnaast schoven ze een volgens hen jong, getalenteerd en onbekend ontwerper naar voren. Naast de tentoonstelling bezocht Prinses Máxima ook de Dutch Design Awards expositie en DDW Kids, waar kinderen kennis maken met ontwerp en technologie. DDW vindt plaats van 22 tot 30 oktober op 65 locaties in de stad en laat voornamelijk conceptueel, industrieel en experimenteel werk zien van meer dan 1800 gevestigde ontwerpers en nieuwe talenten.

Outfit: Prinses Máxima droeg een grijze jurk van NATAN die ze eerder droeg op o.a. 17 december 2010

. De ketting van NATAN droeg ze ook al meerdere malen eerder. Buiten combineerde de Prinses de outfit met een grijze cape van NATAN.

© NATAN

Foto’s:

Klik HIER voor een fotoserie

(more…)

Tags:
Newer Posts »