Prinses Máxima was woensdagavond 22 juni aanwezig bij het tweede Kennismakingsconcert in het Concertgebouw in Amsterdam. Edwin Rutten greep voordat het concert begon zijn kans om samen met drie kinderen het eerste exemplaar van het Muziek telt!-lied aan Prinses Máxima te overhandigen. Het lied is op 12 juni opgenomen door veertig kinderen, onder leiding van Edwin Rutte en Winne. Prinses Máxima kondigde op haar verjaardag aan dat er een nieuw programma is gestart: Kinderen maken Muziek. Als dank daarvoor werd deze CD overhandigd aan de Prinses.

© Muziek telt!

Tags:

Sieraden van Renee Arnold

27th July 2011

Prinses Máxima draagt de laatste tijd steeds meer opvallende, grote sieraden. Ze kiest steeds vaker voor edelstenen. Zo droeg ze op 16 maart 2011 een opvallende ketting met edelstenen, ze draagt regelmatig ringen met edelstenen en op 28 juni 2011 droeg ze oorbellen met een lichte edelsteen. Al deze sieraden zijn gemaakt door Renee Arnold. ”Renée Arnold ontwerpt en maakt haar sieraden van ruwe edelstenen in haar sfeervolle atelier en winkel in het centrum van Laren” zo staat er op haar website www.reneearnold.nl. We weten dat Prinses Máxima veel kleding draagt van buitenlandse designers, maar we weten minder vaak van wie die sieraden nou zijn. Ook hier kiest Prinses Máxima dus af en toe ook voor Nederlandse ontwerpers.

Op 16 maart 2011 droeg Prinses Máxima een ketting van Renee Arnold


Op 28 juni 2011 droeg Prinses Máxima oorbellen met een lichte edelsteen van Renee Arnold


© Renee Arnold, FanvanMáxima & RTV Utrecht

Tags:

Koningin Margrethe van Denemarken werd op 15 april 2010 70 jaar. Ze vierde dat die avond met heel veel royals. Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en Koningin Beatrix waren met de Koninklijke trein ook naar Kopenhagen gekomen om de verjaardag mee te vieren (klik HIER voor de log over de verjaardag). Prinses Máxima verscheen in een nieuwe galajurk, met prachtige sieraden. Ze droeg een avondjurk van een merk waar we Prinses Máxima voor het eerst in zagen. Carolina Herrera ontwierp deze jurk. Het is een off-shoulder jurk met een blauwe print die lijkt bloemen. Aan de achterkant van de jurk zit een soort strik. De galajurk is ook te zien op de tentoonstelling over Prinses Máxima op Paleis het Loo.

(more…)

Tags:

Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima proberen zoveel mogelijk tijd te besteden aan hun kinderen. Door hun werk als prins en prinses en hun afzonderlijke taken, lukt het niet altijd om veel met hun kinderen te zijn. Elke vakantie grijpen ze dan ook de kans om op vakantie te gaan. Op Hemelvaartsdag ging het gezin met de Groene Draeck naar Texel. De kinderen vermaakten zich prima op de Waddenhaven, waar ook een speelparadijs is. De Prins en Prinses maakten foto’s van hun kinderen en genoten van verse waddengarnalen.

Tags:

Prinses Máxima straalde op haar eigen verjaardagsconcert in een oranje jurk. Naast haar verlovingsring waar een oranje steen in zit, die we inmiddels ook allemaal al wel kennen, droeg ze nog meer juwelen. Zo droeg ze onder andere haar huwelijksoorbellen met citrienen, een diamanten haarspeld die ooit van Koningin Emma is geweest, een citrienen armband en broche en een diamanten armband.

(more…)

Tags:
Newer Posts »