Op 8 september 2009 was de eerste dag van het bezoek van Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima aan de feestweek in New York. Het outfit die Prinses Máxima toen droeg moet sommige mensen op zijn gevallen; die kennen we! Op 21 april 1982 bracht Koningin Beatrix voor het eerst als Koningin een bezoek aan de Verenigde Staten. Het outfit wat Máxima droeg, leek erg op die van de Koningin die ze toen ook met een bezoek aan New York droeg. De stof, de kraag én de mouwen komen overeen. Alleen de kleuren niet.

Zou Prinses Máxima zich hebben laten inspireren door het outfit van Beatrix die ze 27 jaar eerder droeg in hetzelfde land?

27 jaar na elkaar, hetzelfde outfit?

© Screenshots

Tags:

De verloren WK finale van 2010

Al in een eerder logje kwam ik kort terug op de WK finale van 11 juli 2010. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima lieten weten tijdens de fotosessie sowieso bij de halve finale te zijn, maar ze waren er ook tijdens de finale. Prinses Máxima droeg een outfit van Jan Taminiau.

Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima tijdens de finale

Het goal van Spanje, waarmee ze wereld kampioen werden

© Screenshots NOS

—————————————————————————————————————————

Huwelijk Prins Albert op 8 en 9 juli 2011

Op 23 mei 2010 werd de verloving bekend gemaakt van de 52-jarige vorst Albert II van Monaco met de 32-jarige zwemster Charlene Wittstock. Vorst Albert II leerde de Zuid-Afrikaanse voormalig olympisch zwemster in 2000 kennen en in 2006 kregen ze een relatie. Prins Albert II is de zoon van prins Rainier III en prinses Grace. Hij volgde zijn vader op op 12 juli 2005. Het is nu bekend gemaakt dat Albert en Charlene op 8 juli 2011 voor de wet gaan trouwen en op 9 juli 2011 is het kerkelijk huwelijk.

Vorst Albert en zijn verloofde

© Monegaskisch vorstenhuis

Tags:

Het zal niemand ontgaan zijn dat Nederland na een spannend duel tegen Spanje zondagavond heeft verloren met 0-1. In de laatste drie minuten van de tweede helft van de verlening scoorde de Spanjaarden. Een tweede plaats is natuurlijk ook mooi, maar daarvoor kwamen ze niet naar Zuid-Afrika. Gisteren is het Nederlands elftal op bezoek geweest bij de Koningin. Bert van Marwijk en Giovanni van Brockhorst hebben een lintje gekregen. Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en Prins Pieter-Christiaan waren bij de finale aanwezig. Klik HIER voor een foto.

————————————————————————————————————————————————–

Vorige week maandag was de jaarlijkse zomerfotosessie op de Horsten in Wassenaar. Zoals gewoonlijk verscheen Máxima ook nu weer in een nieuwe outfit. Ze droeg een jurk van het Duitse merk Strenesse.
Wat vinden jullie van de jurk?

Van het Duitse merk Strenesse

© RVD & Stenesse

Tags:

Dinsdagavond 6 juli zat heel Nederland in spanning de voetbalwedstrijd Nederland-Uruguay te kijken. De laatste minuten waren nog spannend, maar gelukkig wonnen ze met 3-2. Op naar de finale dus. Vele mensen in het stadion daar waren getuige van de overwinning van Nederland, waaronder ook onze Kroonprins en zijn vrouw! Ze zwaaiden met oranje sjaals, juichten, klapten en steunden vooral het Nederlandse elftal. Meteen na de wedstrijd is het paar naar de kleedkamer van het elftal gegaan om hen te feliciteren. Aanstaande zondag zal de finale gespeeld worden tegen Spanje. Ook dan zijn Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima er bij, met dit keer ook minister-president Balkende.

Feest na overwinnig

© Screenshot

Tags:

Tot enkele uren voordat de fotosessie begon, werd de locatie geheim gehouden. Natuurlijk konden we wel wat mogelijkheden opnoemen. Dit jaar werd de fotosessie gehouden in de achtertuin van de Eikenhorst in Wassenaar. Dat ook het Prinselijk gezin in de ban is van de WK bleek wel. Prinses Amalia nam een knaloranje vuvuzela mee. Alle drie de prinsesjes namen ook ballen mee. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima lieten in een interview na de fotosessie weten dat het op school heel goed gaat met hun dochters en dat Prinses Ariane er ook naar uit kijkt om naar school te mogen. Vanavond zullen Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima in Zuid-Afrika zijn voor het WK. Daarna kan het gezin genieten van een welverdiende vakantie.

Happy Family

(more…)

Tags:
Newer Posts »