Nieuwsoverzicht

31st July 2009

Ik ben weer thuis van mijn vakantie! De komende tijd is het natuurlijk voor iedereen nog zomervakantie. Ook voor Prinses Máxima en haar gezin. Er zal dus niet heel veel nieuws zijn. Daarom zullen er de komende weken alleen logjes komen van kleding en er zullen nog een aantal veranderingen plaats gaan vinden op deze site (daarover komt hopelijk snel een logje). Er is best wel veel nieuws geweest in de tijd dat ik weg was. Daarom een overzicht van het nieuws van de afgelopen 2,5 week.

————————————————————————————————————————————————————

14 juli: Van het warme en zonnige Italië..

Koningin Beatrix, Prins Willem-Alexander, Prinses Máxima en de drie Oranje prinsesjes zijn samen gezien in Florance, Italië. Ze leken geen bezwaar te hebben dat mensen foto’s van hen maakten. Hoogstwaarschijnlijk logeerde het gezin van Willem-Alexander en Máxima bij Koningin Beatrix in het vakantiehuis in Tarvanelle. Toen dit nieuws naar buiten kwam, werd er ook meteen bekend gemaakt dat maandagochtend, 20 juli, de fotosessie plaats zou vinden. Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima zouden daarvoor speciaal vanuit Italië naar Nederland overvliegen. De locatie was nog niet helemaal bekend: in de omgeving van Den Haag.
———————————————————————————————————————————————————-
20 juli: .. naar het winderige strand van Wassenaar..

Maandagochtend 20 juli rond tienen; fotografen staan klaar op het strand van Wassenaar om het gezin te ‘verwelkomen’. De locatie was voor velen een grote verrassing: in natuurgebied Meijendel, op het strand van Wassenaar. Op dit strand komt het gezin vaak, maar dan op de fiets en deze keer kwamen ze met de auto. Vanuit de duinen komt het gezin aan, op blote voeten. Een zichtbaar gegroeide Ariane zit op de schouders van haar vader en haar twee zussen lopen hand in hand. Vervolgens poseren ze uitgebreid voor de pers, spelen ze met een emmertje en schepje en waaien ze uit op het strand. Dat het hard waaide was ook te zien aan de foto’s, wat soms voor irritatie van de fotografen zorgde: ‘Amalia, haal de handen eens uit de gezicht’ en zo waren er nog wel meer opmerkingen. Ondanks dat was het een geweldige fotosessie op een originele locatie. Na afloop van de fotosessie konden verslaggevers ook nog vragen stellen aan Prins Willem-Alexander en Prinses Máxima. Zo vertelden ze dat de prinsesjes erg veel lusten, vooral patat en vis. Maar ook spruitjes eten de prinsesjes gewoon. Na ruim 7 jaar huwelijk is de verliefdheid nog steeds aanwezig bij Máxima en Willem-Alexander. Willem-Alexander: ” Máxima bezit alle kwaliteiten. Het is zo moeilijk die op te noemen. We genieten van het samenzijn.”

(more…)

Tags:

Vakantie!

11th July 2009

Mededeling: Er is een nieuwe pagina aangemaakt onder de naam ‘Mijn ontmoetingen’. Daar zie je een overzicht van al mijn ontmoetingen met leden van de Koninklijke Familie!! Dus vervelen hoef je niet in de vakantie. Klik op een plaatje en er zal het logje verschijnen over het plaatje waar je op klikte.

Natuurlijk is voor iedereen de vakantie aangebroken. Veel prinsen en prinsessen zijn op vakantie en we horen niet veel van ze. Maar er komt natuurlijk nog wel een fotosessie deze maand met Máxima en haar gezin! Het is niet bekend wanneer deze fotosessie zal plaats vinden en ook de locatie is nog niet bekend. Natuurlijk hopen we allemaal op zonnige plaatjes uit Tarvanelle!

Niet alleen de royals zijn op vakantie, maar ook ik zelf ga op vakantie. Aanstaande maandag hoop ik op vakantie te gaan naar Zuid-Frankrijk! In deze tijd kan ik dan natuurlijk mijn site niet bijhouden. Op 31 juli hoop ik weer een berichtje te kunnen plaatsen en ik hoop dat dat dan een logje wordt over de fotosessie! En anders wordt het een logje over al het nieuws dat tussen 13 en 30 juli is verschenen van Prinses Máxima. Maar om al het nieuws al te lezen, ook als ik op vakantie ben, kijk dan op: www.vivamaxima.web-log.nl! Iedereen een hele fijne vakantie en ik zou zeggen: tot 31 juli!!

(more…)

Tags:

Kleding Erfprinses Amalia

10th July 2009

Deze keer gaat het niet over de kleding van Prinses Máxima, maar over haar oudste dochter Prinses Amalia.

Als oudste dochter van de kroonprins, moet je je natuurlijk wel goed en verzorgd kleden. Onze Erfprinses Amalia draagt vaak jurkjes. Vaak zijn de jurkjes uitgezocht en meestal ook zelf gekocht door Prinses Máxima. Prinses Máxima is vaak gespot in Den Haag, vooral bij de winkels rond Paleis Noordeinde, toen ze kleding voor haar dochtertjes aan het kopen was. Maar ook wordt er veel kinderkleding gekocht in Buenos Aires, Argentinië. Zowel Prinses Máxima als Maria del Carmen Cerutti (Máxima’s moeder) kopen daar kleding voor de drie prinsesjes. Prinses Amalia is nu nog jong, maar over een aantal jaar mag ze waarschijnlijk helemaal zelf uitmaken wat ze draagt. Soms laat Prinses Máxima haar dochtertjes zelf ook kiezen wat ze willen dragen, maar meestal is het toch Prinses Máxima zelf die het uiteindelijk beslist. Prinses Máxima vind het leuk om haar dochtertjes dezelfde kleding aan te doen en dat hebben we dan ook al vaak gezien. Ik heb een aantal outfitjes van Prinses Amalia op een rijtje gezet.

(more…)

Tags:

Deze site gaat over Prinses Máxima, maar er zijn zulke lieve foto’s vrijgegeven van het nieuwe van Vollenhoven telgje, die ik jullie die niet wil onthouden! Vanmorgen heeft Prins Floris aangifte gedaan van zijn jongste dochter, Eliane Sophia Carolina. Daarom zijn er ook twee nieuwe foto’s vrijgegeven van Eliane met grote zus Magali! Aimée koos er voor om nog even buiten beeld te blijven. We hebben Magali voor het laatst gezien met de doop van haar neefje Benjamin, ruim acht maanden geleden. Vandaar dat Magali nu ook erg veranderd is. Ze heeft nu blond haar met krulletjes. Geniet van de foto’s!

(more…)

Tags:

Prinses Máxima heeft vandaag een bezoek gebracht aan Forensisch Psychiatrisch Centrum de Kijvelanden. Staatssecretaris van Justitie mevrouw mr. N. Albayrak ging met Prinses Máxima mee. Er werd tijdens dit bezoek aandacht besteed aan forensische psychiatrie en tbs. Prinses Máxima voerde een groepsgesprek met medewerkers van de Kijvelanden over verschillende thema’s als behandeling van de patiënten, verloven voor tbs-gestelden en hoe het is om bij de Kijvelanden te werken. Daarna bezocht Prinses Máxima één van de behandelafdelingen en sprak onder meer op de metaalwerkplaats met een patiënt die bezig is terug te keren in de samenleving en onlangs een diploma heeft behaald. Het bezoek werd afgesloten op het centrale plein met een muziekcombo.

Tags:
Newer Posts »