Als baby’tje had prinses Máxima al kleine parel oorbellen in. Nu zijn sieraden, waaronder dus oorbellen, niet meer bij ons populaire prinses weg te denken. Veel oorbellen heeft Máxima van haar schoonmoeder, koningin Beatrix, gekregen als familie geschenk. Deze kunnen bijvoorbeeld gedragen zijn door de koningin zelf, maar ook door haar moeder, oma of nog verdere voorouderen. Maar sinds we Máxima kennen, hebben we al veel meer koninklijke oorbellen gezien. De ene keer zijn ze groot en opvallend, maar de andere keer zijn ze klein en onopvallend. Máxima heeft oorbellen in verschillende soorten en maten. Vooral opvallend zijn soms ook de kleuren. Deze keer een kijkje in een deel van haar oorbellen collectie. Let op: Máxima heeft op de eerste foto wel degelijk een oorbel in, zij heeft haar oorbellen vrij hoog zitten. Als je goed kijkt, zie je op deze foto (klik HIER) ook deze oorbel weer.

(more…)

Tags:

Ook het Nederlands Blazers Ensemble (NBE) vloog mee naar India in oktober 2007. Koningin Beatrix, prins Willem-Alexander en prinses Máxima zouden daar van 24 t/m 27 oktober een staatsbezoek brengen. Het NBE hield een concert, en ja hoor, ook de koningin en het prinselijk paar kwamen kijken! Ze genoten erg van het concert en na afloop namen ze nog ruim de tijd om met de muzikanten te praten en op de foto te gaan. Ook ontving prinses Máxima voor haar jongste dochtertje, prinses Ariane, een exemplaar van het boek ‘De Schepping’. Prinses Máxima droeg de galajurk die ze een jaar geleden, in 2006, ook droeg met het officiële bezoek aan Australië, klik HIER voor een foto.

Tags:

Op 8 december 2008 waren Willem-Alexander en prinses Máxima in Utrecht, voor het Oranje Fonds. Ze waren aanwezig bij de slotbijeenkomst van het Oranje Fonds Groeiprogramma. Vijfentwintig initiatiefnemers ontvingen uit de handen van de Prins en Prinses, beschermpaar van het Oranje Fonds, hun ‘groeidiploma’. De ’sociale pioniers’ zijn het afgelopen jaar klaargestoomd om hun initiatief, gericht op een sterkere samenleving, uit te laten groeien tot een duurzame landelijke sociale onderneming. Hiertoe ontvangen zij de komende twee jaar nog aanvullende financiering van het Oranje Fonds. Klik HIER voor uitgebreid bericht.

Prinses Máxima droeg een rood/paars outfit. Dat bestond uit een paars vestje, met daaronder een dezelfde kleur topje. Verder droeg ze er een donkerrode/bruine broek onder met dezelfde kleur schoenen. Prinses Máxima op 8 december 2008
© Oranje Fonds

Tags:

Make a Difference Day 2009

20th March 2009

Vandaag deden veel royals mee aan Make a Difference Day. Zo ook prinses Anita en haar man, prins Pieter-Christiaan. Zij deden mee en begeleidden een sportinstuif in Almere. Dat is voor mij een klein uurtje rijden, dus we vonden het leuk om daar heen te gaan.

Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita kwamen aan met de AA-62. Ze pakten hun sporttas uit de auto en liepen richting de trap. Ze begroetten eerst nog een paar mannen van Make a Difference Day. Ik had een cadeautje meegenomen voor Pieter, en prinses Anita kwam het aanpakken! Ze bedankte me, en liep daarna de trap op, naar binnen. Omdat ze eerst nog even een korte rondleiding kregen en zich gingen omkleden, mochten wij nog niet naar binnen. Een poosje later mochten wij ook de trap op naar binnen. Prins Pieter-Christiaan en prinses Anita kwamen uit de kleedkamer, en Pieter-Christiaan ging meteen naar beneden toe. Prinses Anita ging koffie inschenken en praten met ouderen die ook kwamen kijken. Toen de koffie op was, ging prinses Anita kijken wat haar man aan het doen was. Hij deed mee aan een tikspel, en begeleidde nog een spel. Daarna was het tijd om samen wat te gaan doen. Wij zaten op de tribune van de zaal, dus we konden het heel goed zien allemaal. Prinses Anita ging badmintonnen met kinderen, en Pieter-Christiaan ging samen met de kinderen op de springkussen. Ook hebben ze samen nog even een partijtje badminton gespeeld. Daarna was het weer tijd om om te kleden en afscheid te nemen. Wij gingen alvast buiten staan, dus het duurde nog wel een tijdje voor ze naar buiten kwamen, omdat ze ook nog wat koffie gingen drinken. Toen kwamen ze eindelijk naar buiten, een aantal programma’s kregen de gelegenheid een interview met Anita en Pieter-Christiaan te doen. Daarna vroeg ik aan Pieter-Christiaan, die naast mij stond, of ik met hem en Anita op de foto mocht. ‘Ja hoor, natuurlijk. Anita, kom eens even! We gaan even op de foto’ was het antwoord. Daarna vroeg Pieter-Christiaan aan ons of we van ver kwamen. We zeiden dat we uit Elburg komen en dat het dus niet zo ver is, ook Margriet en Pieter van Vollenhoven zijn wel eens bij onze stad komen schaatsen, op het Veluwemeer. Hij zei dat hij Elburg wel kent. Toen zei hij spontaan: ‘ Jij was toch het meisje die een cadeautje aan Anita gaf?’ Hij herkende me dus. Het cadeautje wat we gaven was voor Pieter bedoeld, dus we waren ook wel benieuwd hoe het nou met het kleine jongetje gaat. Anita zei met een glimlach van trotsheid: ‘ Het gaat super. Ach, het is zo’n lief ventje. Maar als hij nou ook eens wat langer door zou slapen..’ We hebben dus echt even een poosje staan praten, alsof we elkaar al jaren kenden. Daarna was het echt tijd om te gaan, en vertrokken ze naar hun kinderen, Emma en Pieter.

(more…)

Morgen..

19th March 2009

De afgelopen dagen heb ik niet zoveel berichtjes geplaatst, omdat Máxima niet zoveel te doen had. Maar morgen is het Make a Difference Day en Máxima doet daar natuurlijk weer aan mee! Morgen verwachten we meer dan alleen dat..
- Máxima doet mee aan Make a Difference Day, foto’s ervan
- Zelfgemaakte foto’s van prinses Anita en prins Pieter-Christiaan die meedoen aan Make a Difference Day in Almere! Al is dit geen Máxima nieuws, ik plaats áltijd alle zelfgemaakte foto’s!
Hopelijk, tot morgen!

Tags:
Newer Posts »